Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Θριαμβεύτρια η Μπάγερν στο Γερμανικό "κλάσσικο"

Ποδόσφαιρο: Θριαμβεύτρια η Μπάγερν στο Γ...

Οι Βαυαροί επικράτησαν της Ντόρτμουντ με το ευρύ 5-1

Μια διαστημική Μπάγερν Μονάχου έκανε πλάκα στην παιδική άμυνα της Ντόρτμουντ, διέλυσε την παρέα του Παπασταθόπουλου με 5-1 κι άφησε «σκόνη» στη μάχη του πρωταθλήματος.

Άλλη μία φανταστική ποδοσφαιρική παράσταση από την Μπάγερν, καθώς νίκησε με 5-1 τη Ντόρτμουντ στο Μόναχο, μετέτρεψε σε... περίπατο το ντέρμπι κορυφής και είναι πλέον στην πρώτη θέση με +7.

Έφτασε τις 8 νίκες σε ισάριθμα ματς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία θυμίζουμε πως στο Champions League έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και τέρματα 8-0.

Πρωταγωνιστές ήταν οι Τόμας Μίλερ και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, οι οποίοι σκόραραν από δύο φορές, ενώ το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Μάριο Γκέτσε.

Ο Μίλερ είχε πετύχει τα δύο πρώτα γκολ του ματς στο 26' και το 35' (πέν.), φτάνοντας τα 8 στο πρωτάθλημα, ενώ ο Λεβαντόβσκι έφτασε τα 12, σκοράροντας στο 46' (20'' μετά την σέντρα του Β' ημιχρόνου) και στο 58'.

Σε 2-1 είχε μειώσει ο Ομπαμεγιάνγκ με το 10ο φετινό του γκολ (σκοράρει για 10ο σερί ματς πρωταθλήματος), ο Γκέτσε διαμόρφωσε το τελικό 5-1 στο 66', ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπαιξε δεξί μπακ και ο Ντόουγκλας Κόστα τον ταλαιπώρησε.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο (76' Κίμιχ), Γκέτσε, Τιάγκο Αλκάνταρα (68' Βιδάλ), Τόμας Μίλερ (80' Κομάν), Ντόουγκλας Κόστα, Λεβαντόβσκι.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Παπασταθόπουλος, Σβεν Μπέντερ, Χούμελς, Πίστσεκ, Βάιγκλ, Γκιουντογάν, Γκονσάλο Κάστρο (53' Γιανουζάι), Καγκάουα (53' Ρόις), Μχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Άνετη επικράτηση της Άρσεναλ στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ

Ποδόσφαιρο: Ισόπαλο το ντέρμπι της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports