Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χόπκινς και Φάρελ στο θρίλερ "Το Χάρισμα" που από 17/9 έρχεται στην Πάτρα

Χόπκινς και Φάρελ στο θρίλερ "Το Χά...

Η διανομή της ταινίας είναι από τις εταιρείες Seven Films και Σπέντζος

To θρίλερ μυστηρίου «Solace – Το Χάρισμα» που ήδη προβάλλεται εδώ και περίπου 2 εβδομάδες στην Αθήνα σε διανομή της Seven Films και της Σπέντζος, από αυτή την Πέμπτη θα αρχίσει να παίζεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.

Το φιλμ υπογράφει σκηνοθετικά ο 36χρονος Βραζιλιάνος Αλφόνσο Πόγιαρτ ενώ το σενάριο είναι των Σον Μπέιλι και Πίτερ Μόργκαν βασισμένο σε μία ιδέα και ιστορία του Τεντ Γκρίφιν.

Ένας ψυχοπαθής κατά-συρροή δολοφόνος εκτελεί τα θύματά του με αλάνθαστο τρόπο, πανομοιότυπο μοτίβο και χωρίς εμφανές κίνητρο. Δύο πράκτορες του FBI που αναλαμβάνουν την υπόθεση, στρέφονται για βοήθεια στις μεταφυσικές ικανότητες ενός πρώην συνεργάτη, του γιατρού Τζον Κλάνσι, ρόλο που αναλαμβάνει ο 77χρονος βραβευμένος με Όσκαρ για τη «Σιωπή των αμνών», Άντονι Χόπκινς.

Ο Κλάνσι αγγίζει ένα πρόσωπο ή αντικείμενο και βλέπει το παρελθόν και το μέλλον. Μπορεί να ενώσει τις τελείες σ' ένα ανεξήγητο έγκλημα, ή να προβλέψει τα επόμενα βήματα του δολοφόνου. Μόνο που εδώ βρίσκει το δάσκαλό του. Ο serial killer έχει ακριβώς το ίδιο χάρισμα. Οπότε δύο δυνάμεις, το καλό και το κακό, καλούνται να αποδείξουν ποια θα επικρατήσει και αν έχει τελικά σημασία: πόσο ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που δεν ξέρει πότε θα πεθάνει και γιατί;

Όπως έγραψε το σάιτ flix.gr πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα σεναριακή ιδέα (η φιλοσοφική αναρώτηση για το κατά πόσο ο άνθρωπος θέλει να ξέρει το μέλλον του και πώς θα χρησιμοποιούσε αυτό το χάρισμα) ωστόσο δεν αναπτύσσεται σ' ένα πιστευτό, στιβαρό σενάριο. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως ο εκ των σεναριογράφων είναι ο Οσκαρικός Πίτερ Μόργκαν («Η Βασίλισσα» με την Έλεν Μίρεν). Το καστ είναι πρωτοκλασάτο με επικεφαλής τον πάντα ενδιαφέροντα Αντονι Χόπκινς, ο οποίος πλαισιώνεται από τους Κόλιν Φάρελ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν και την Άμπι Κόρνις.

Διάρκεια: 101 λεπτά.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture