Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο καλύτερος μαθητής!

Ο καλύτερος μαθητής!

Ποιος είναι άραγε ο πιο καλός μαθητής;

Ποιος είναι άραγε ο καλός μαθητής; Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς; Είναι αυτός που είναι επιμελής, συνεπής στις σχολικές του υποχρεώσεις, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στο σχολείο, στους δασκάλους και στους συμμαθητές του και, γενικά, παίρνει καλούς βαθμούς χωρίς να δυσκολεύεται ιδιαίτερα στις εξετάσεις. Σωστά; Αυτή είναι μόνο η μία όψη του νομίσματος.

Ο καλός μαθητής όμως, είναι πρώτα – πρώτα μαθητής! Δηλαδή ένας άνθρωπος ηλικίας από 6 έως 18 ετών, ένα παιδί. Το παιδί αυτό στη διάρκεια της σχολικής του ζωής ωριμάζει και διαμορφώνει τον χαρακτήρα που θα έχει στην υπόλοιπη ζωή του. Θα πρέπει να έχει κοινωνικότητα και να μην κλείνεται στον εαυτό του. Θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις σχολικές επιδόσεις και στην εξωσχολική του δραστηριότητα, όπως η παρέα με συνομηλίκους, τα αθλήματα και γενικά ό,τι του παρέχει ευχαρίστηση.

Οι γονείς παίζουν σημαντικό ρόλο στην συμπεριφορά του κάθε παιδιού, επηρεάζοντάς το στο να αποκτήσει πίστη στον εαυτό του, κριτική ικανότητα και τρόπο αντίληψης των πραγμάτων.

Στα μάτια του κάθε παιδιού το οποιοδήποτε πρόβλημα φαντάζει τεράστιο και εδώ είναι το σημείο, όπου με την βοήθεια των γονέων θα μάθει να εκφράζει αυτό που το απασχολεί και μαζί να βρίσκουν λύση.

Στην προσπάθεια αυτή που κάνουν οι μαθητές να βρουν λύσεις, ένας ακόμη βοηθός τους είναι ο καθηγητής τους, ο δάσκαλός τους. Είναι ο τρίτος άνθρωπος που θα δώσει μια άλλη οπτική των πραγμάτων, πιο αντικειμενική. Κάποιες φορές όμως, στο σχολείο οι μαθητές, για διάφορους λόγους δεν επικοινωνούν ουσιαστικά με τον δάσκαλό τους και τότε έρχεται το φροντιστήριο να αναπληρώσει το κενό.



Στο φροντιστήριο Μέθοδος Επιτυχίας εκτός από την παροχή ποιοτικής γνώσης, στόχος των καθηγητών του είναι να έρθουν πιο κοντά στον μαθητή, να μπορέσουν να καταλάβουν τι τον απασχολεί και να εργαστούν μαζί του για να βρουν λύσεις που θα μετατρέψουν τα προβλήματά του σε εφόδια για το μέλλον.

 

Υπεύθυνος σπουδών: Γεώργιος Στεφανόπουλος – Μαθηματικός, MSc.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ: 2610.331.113 – 6974.586.256

E-mail: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.methodosepitixias.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά