Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ενθουσίασε το Πατρινό γυναικείο μουσικό σύνολο “Α Companhia Artistica” στην Κεφαλονιά

Ενθουσίασε το Πατρινό γυναικείο μουσικό ...

Εμφανίστησε στο Ληξούρι και στον Πόρο

Μία μουσική εκδήλωση με το γυναικείο μουσικό σχήμα “Α Companhia Artistica”, απόλαυσε το κοινό στις 2 Αυγούστου 2015 το βράδυ στον αύλειο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου και στις 3 Αυγούστου στον θέατρο Πόρου Κεφαλονιάς.

Τα μέλη του “Υπερίων” ήταν εκεί, παρακολούθησαν και συμμετείχαν στον πρώτο μέρος του προγράμματος, τραγουδώντας υπέροχα τραγούδια όπως το “Όνειρο παιδιών της γειτονιάς” του Μ.Χατζιδάκι, το “Λαλούν τα αηδόνια”, “Κάπου υπάρχει η αγάπη μου”.

Το πρόγραμμα περιείχε  διαχρονικές μπαλάντες Ελλήνων και ξένων συνθετών ενώ τγις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε ο Δημήτρης Αμπατζής.

Γιατί όπου υπάρχει αγάπη, τα πάντα είναι πιθανά και δυνατά! Αναφέρει το σχετικό δελτίο για την συγκεκριμένη μουσική παράσταση “Ελεύθερη Ψυχή - Αlma livre”.

Και το Ληξούρι στήριξε  αυτήν την εκδήλωση και χειροκρότησε θερμά το μουσικό γυναικείο σχήμα A Companhia Artistica, από την Πάτρα.

Η κα Άννα Παρίση του Δ.Σ. της Ένωσης “Υπερίων” έκανε το καλωσόρισμα στην εκδήλωση ενώ χαιρετισμοί ακούστηκαν από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, τον Αντιπρόεδρο του “Υπερίων”, κ.α..

Μέλος του ταλαντούχου γυναικείου μουσικού σχήματος «A Companhia Artistica» είναι η Πατρινή Μαρία Νικολοπούλου. Το σχήμα έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις και στη Θεσσαλονίκη και αλλού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture