Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου

Ζώδια

Λέων

Ο Δίας απ' το ζώδιό σας σχηματίζει με ακρίβεια σήμερα μια πιο μακροχρόνιας επιρροής δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, η οποία εδώ και αρκετές εβδομάδες μπορεί να σας κάνει να λειτουργείτε απερίσκεπτα και ανώριμα, να προχωράτε σε άκαιρα ανοίγματα και ξεκινήματα, ενώ εμπόδια φέρνει σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, ταξίδια. Θα υποχωρήσει σταδιακά ωστόσο η επιρροή αυτή.

Παρθένος

Μπλοκάρισμα σε συναλλαγές διάφορες, στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις προκαλεί εδώ και αρκετές εβδομάδες το δύσκολο τετράγωνο Δία-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα, ενώ και κάποια θέματα που πρέπει να ολοκληρωθούν εμποδίζονται. Ωστόσο σταδιακά θα εξομαλυνθούν τα πράγματα. Δοκιμασίες και με συγγενείς φέρνει η όψη αυτή, αλλά δοκιμάζει και την πίστη σας.

Ζυγός

Τα σημαντικά οικονομικά μπλοκαρίσματα που παρουσιάζονται εδώ και ένα μήνα περίπου, οφείλονται στην δυσμενή και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα, μια όψη που επίσης αναστέλλει σχέδια και ανοίγματα για το μέλλον, όσο κι αν τα λαχταρούσατε. Όμως σταδιακά θα υποχωρήσουν τα υλικά και οικονομικά εμπόδια.

Σκορπιός

Άμεσα σας επηρεάζει το δυσμενές και πιο μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα, μια όψη που ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες φέρνει πρακτικά εμπόδια και περιορισμούς σε επιθυμίες και στόχους. Μπορεί ακόμα να γίνεται επιπόλαια κι ανώριμη διαχείριση σε επαγγελματικά θέματα ή να εμποδίζονται τυχόν ανοίγματα, όμως έρχεται βελτίωση.

Τοξότης

Ο πλανήτης σας Δίας βάλλεται εδώ και αρκετές εβδομάδες απ' τον Κρόνο, γι' αυτό είναι περίοδος που εμποδίζονται ανοίγματα, ταξίδια κι επαφές ή συναλλαγές με το εξωτερικό αλλά και το κλείσιμο κάποιων κύκλων, ενώ κορυφώνεται τώρα η επιρροή αυτή και σταδιακά θα υποχωρήσει. Μια όψη που μειώνει την φυσική σας πίστη στη ζωή κι αισιοδοξία, ενώ σας δοκιμάζει ψυχολογικά.

Αιγόκερως

Είναι το δυσμενές και πιο μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Κρόνου που εδώ και ένα μήνα περίπου μπλοκάρει σχέδιά σας και προκαλεί δυσκολίες σε οικονομικά θέματα και συναλλαγές με το εξωτερικό, ενώ κορυφώνεται τώρα η όψη αυτή - σταδιακά θα έρθει εξομάλυνση. Φέρνει επίσης δοκιμασίες σε φιλίες κι ερωτικά, ενώ και το μέλλον δείχνει δύσκολο προς το παρόν.

Υδροχόος

Επαγγελματικές κινήσεις και συνεργασίες εμποδίζονται εδώ και αρκετές εβδομάδες με το τετράγωνο Δία-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα, η όψη που φέρνει γενικά επιχειρηματικό μπλοκάρισμα, όμως σταδιακά θα υποχωρήσει. Χρειάζεται προσοχή σε ανώριμες κι επιπόλαιες κινήσεις ώστε να μην κριθείτε κοινωνικά. Εμποδίζονται και ερωτικές συναντήσεις για λίγες μέρες ακόμα.

Ιχθύες

Η πίστη σας στη ζωή δοκιμάζεται εδώ και αρκετές εβδομάδες με το τετράγωνο Δία-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα, μια όψη που μειώνει την αισιοδοξία και φέρνει επίσης εμπόδια σε ανοίγματα, ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό. Μπορεί να γίνονται επιπόλαιες κινήσεις στην εργασία αλλά και σε θέματα υγείας – προσέξτε τις κακές εκτιμήσεις.

Κριός

Η πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Κρόνου που σχηματίζεται με ακρίβεια σήμερα, προκαλεί μπλοκάρισμα σε θέματα επιχειρηματικά, οικονομικά κι ερωτικά τον τελευταίο μήνα, τα οποία σταδιακά θα υποχωρήσουν, κυρίως μετά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Πρακτικά και οικονομικά εμπόδια περιορίζουν διασκέδαση, φλερτ, δημιουργικότητα και διακοπές.

Ταύρος

Σήμερα κορυφώνεται μια πιο μακροχρόνιας επιρροής δύσκολη όψη, το τετράγωνο Δία-Κρόνου, το οποίο ήδη απ' τις αρχές Ιουλίου φέρνει εμπόδια και δοκιμασίες σε σχέσεις, συνεργασίες και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, όμως σταδιακά θα εξομαλυνθούν τα πράγματα. Πιθανόν να έγιναν ή να γίνονται ανώριμες ή μη ισορροπημένες κινήσεις στα παραπάνω.

Δίδυμοι

Το πιο μακροχρόνιας επιρροής δύσκολο τετράγωνο Δία-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα, εμποδίζει και δοκιμάζει εδώ και αρκετές εβδομάδες θέματα εργασιακά, υγείας αλλά και την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ενώ δεν λείπουν τα αυστηρά λόγια και οι κριτικές. Μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα όμως θα υποχωρήσουν σταδιακά τα κωλύματα.

Καρκίνος

Πρακτικά και οικονομικά εμπόδια φέρνουν περιορισμούς και δοκιμασίες στα αισθηματικά, τη διασκέδαση και την απόλαυση της ζωής, λόγω της όψης Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή πιο μακροχρόνια, η οποία ήδη απ' τις αρχές Ιουλίου δοκιμάζει τους παραπάνω τομείς. Πιθανόν να γίνονται και άκαιρες ή ανώριμες οικονομικές ή ερωτικές κινήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being