Βέβαια, υπάρχουν και αντίθετες απόψεις
Το ευρώ είναι η κυρίαρχη άποψη στον ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».
Όπως εξήγησε, έχουμε αποφασίσει ότι η πορεία της Ελλάδας είναι εντός του ευρώ. Βέβαια, πρόσθεσε ο κ. Μάρδας, υπάρχουν και αντίθετες απόψεις που προτείνουν τη δραχμή, διαβεβαιώνοντας ωστόσο, ότι η κυρίαρχη άποψη στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που υποστηρίζει το ευρώ.
Όσον αφορά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός εξήγησε ότι σε όλα τα κόμματα υπάρχουν διαφωνίες, ενώ πρόσθεσε ότι «το ζητούμενο είναι να βγει μία σύνθεση και να έχουμε ένα αποτέλεσμα, δηλαδή να έχουμε έναν συμβιβασμό».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








