Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 27 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 27 Ιουλίου

Ζώδια

Λέων

Ο ψυχικός σας κόσμος πέρασε από δυνατές εντάσεις τις τελευταίες εβδομάδες με τις ισχυρές όψεις που σχηματίστηκαν, όμως επιτέλους ανακτάτε την ηρεμία σας. Σήμερα μάλιστα που η Σελήνη διατρέχει το θετικό ζώδιο του Τοξότη, βιώνετε επιτέλους καλοκαιρινή ανεμελιά και έχετε την ευκαιρία για παιχνίδι, φλερτ και διασκέδαση. Εστίαση σε θέματα παιδιών.

Παρθένος

Ανατράπηκαν πολλές φορές τα σχέδιά σας και αμφισβητήσατε την πορεία και το μέλλον σας τις τελευταίες εβδομάδες, όμως επανέρχονται σταδιακά πιο ομαλοί ρυθμοί, καθώς οι έντονες αστρολογικές όψεις υποχωρούν. Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στην οικογένεια, το σπίτι και σε ζητήματα ακινήτων. Αναπόληση του παρελθόντος. Υπνηλία και θολούρα το πρωί.

Ζυγός

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά το ζώδιό σας μέσα στον Ιούλιο με τις ισχυρότατες όψεις που σχηματίστηκαν, όμως επιτέλους αυτές οι επιρροές υποχωρούν και θα μπορέσετε από δω και πέρα να απολαύσετε το καλοκαίρι και τις παρέες σας. Σήμερα είναι μια μέρα επικοινωνιακή, με συναντήσεις, κουβεντούλα, μάθηση, αλλά και με μετακινήσεις και ταξιδάκια.

Σκορπιός

Πιθανόν τα ταξιδιωτικά σας πλάνα αλλά και άλλες υποθέσεις να ανατράπηκαν συχνά μέσα στον Ιούλιο λόγω των ισχυρών όψεων που σχηματίστηκαν, όμως επανέρχονται τώρα οι πιο φυσιολογικοί ρυθμοί. Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στα οικονομικά, σε αγορές και πωλήσεις, ενώ θα απολαύσετε τα αποκτήματά σας, το καλό φαγητό, τη φύση και την ηρεμία.

Τοξότης

Οι ψυχολογικές κι εξωτερικές ή οικονομικές αναταραχές των τελευταίων εβδομάδων επιτέλους υποχωρούν και τώρα νιώθετε το καλοκαιρινό κλίμα και την ανεμελιά. Σήμερα η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας και είναι μια μέρα εξωστρεφής, θετική, δραστήρια, με περισσότερη χαρά, ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας, ενώ ευνοούνται οι πρωτοβουλίες και τα ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Ήταν ένας πολύ δυνατός μήνας ο Ιούλιος, με μπόλικες ανατροπές και στρες με τις ισχυρότατες όψεις που σχηματίστηκαν, όμως οι επιρροές αυτές εξασθενούν τώρα και επιτέλους ανακτάτε την ηρεμία και την καλοκαιρινή διάθεση. Σήμερα είναι μια μέρα κάπως πιο εσωστρεφής και θα έχετε την ευκαιρία για περισσότερο ύπνο, χαλάρωση, φυγή κι επαφή με τη θάλασσα.

Υδροχόος

Έφερε αρκετά απρόοπτα και ανατροπές στο πρόγραμμά σας ο Ιούλιος με τις πολύ δυνατές όψεις που είχε, οι οποίες όμως τώρα εξασθενούν και η διάθεση καλυτερεύει. Το υπόλοιπο καλοκαίρι θα είναι κοινωνικό, ενώ και σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στις φιλίες και τη δικτύωση, κι έτσι θα περάσετε καλά με τις παρέες σας.

Ιχθύες

Οι ασταθείς και ανατρεπτικές επιρροές των τελευταίων εβδομάδων επιτέλους υποχωρούν και το υπόλοιπο καλοκαίρι θα είναι σχετικά πιο ήσυχο. Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη. Το πρωί προσέξτε την υπνηλία, κάποια μπερδέματα ή ψέματα, αυταπάτες και σύγχυση, ενώ δεν λείπουν και τάσεις φυγής.

Κριός

Οι ρυθμοί και οι εντάσεις αρχίζουν επιτέλους και πέφτουν και επανέρχεται σταδιακά η καλοκαιρινή ανεμελιά, γιατί ο Ιούλιος πραγματικά είχε μια φρενίτιδα γεγονότων. Σήμερα η Σελήνη απ' το αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη προσφέρει χιούμορ, χαρά και ταξιδιωτικές περιπέτειες, ενώ έμφαση επίσης δίνει σε διάβασμα και συγγραφή. Παρατεταμένη υπνηλία πιθανή το πρωί.

Ταύρος

Μετά από αρκετές εβδομάδες νευρικής έντασης και ανατροπών, λόγω των ισχυρών αστρολογικών όψεων που σχηματίστηκαν, το κλίμα επιτέλους γίνεται πιο άνετο και ήσυχο. Σήμερα η Σελήνη τονίζει θέματα οικονομικά, κυρίως ό,τι αφορά συντάξεις, δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, εφορία, διατροφή συζύγου κλπ, ενώ το πρωί χρειάζεται μια προσοχή σε μπερδέματα.

Δίδυμοι

Υποχωρούν σταδιακά τα μεγάλα άγχη, κυρίως οικονομικά, των περασμένων εβδομάδων που δημιουργήθηκαν απ' τις πολύ έντονες αστρολογικές όψεις και ανακτάτε το αίσθημα ασφάλειάς σας. Σήμερα η Σελήνη κάνει τη διάθεση κοινωνική και θα έχετε την ευκαιρία για γνωριμίες και ραντεβού. Το πρωί μόνο προσέξτε κάποια ψέματα ή μπερδέματα και θολούρα..

Καρκίνος

Το ζώδιό σας ήταν στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες εβδομάδες με τις πολύ ισχυρές αστρολογικές όψεις που σχηματίστηκαν, όμως επιτέλους υποχωρούν οι εντάσεις και οι ανατροπές. Σήμερα θα είναι μια μέρα παραγωγική, όπου θα εστιαστείτε κυρίως στην εργασία, σε καθημερινές δουλειές, αλλά και σε θέματα υγείας, διατροφής και κατοικιδίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being