Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 28 Μαΐου

Ζώδια

Δίδυμοι

Ευνοϊκή και δημιουργική μέρα για το ζώδιό σας, με την Σελήνη να σχηματίζει πολλές καλές όψεις, οι οποίες αυξάνουν την ζωτικότητα, την δημιουργικότητα, την ώθηση για πρωτοβουλίες αλλά και την επικοινωνιακή σας δεινότητα. Ερωτική μέρα, όπου θα δώσει ευκαιρίες για φλερτ αλλά και για διασκέδαση, σπορ, παιχνίδι κι επαφή με τα παιδιά.

Καρκίνος

Στο σπίτι κυρίως δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει ευνοούν και διευκολύνουν την τακτοποίηση ζητημάτων σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Καλή μέρα για να κλείσετε διάφορα ζητήματα απ' το παρελθόν, σε ψυχολογικό ή πρακτικό επίπεδο. Καλή μέρα επίσης για να καλέσετε φίλους ή το ταίρι σας για φαγητό.

Λέων

Επικοινωνιακή και ζωηρή μέρα για το ζώδιό σας, ενώ η Σελήνη σχηματίζει πολλές καλές όψεις, οι οποίες διευκολύνουν την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις συναντήσεις, διάφορες συναλλαγές, αλλά και την δικτύωση. Είναι καλή μέρα για επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες που είχαν αναβληθεί, αλλά και για μάθηση, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Βελτίωση σε συγγενικές σχέσεις.

Παρθένος

Καλή μέρα για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, καθώς η Σελήνη σχηματίζει πολλές ευνοϊκές όψεις, κι έτσι αναμένεται να είναι μια μέρα γόνιμη, με βελτίωση εσόδων και με βελτίωση σε σχέσεις με άτομα εξουσίας. Ευνοϊκή μέρα για αγορές, πωλήσεις κι επαγγελματικές συμφωνίες ή συζητήσεις που είχαν αναβληθεί, καθώς ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος.

 

Ζυγός

Η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα και σας κάνει δραστήριους κι εξωστρεφείς, ενώ σχηματίζει πολλές καλές όψεις, οι οποίες αυξάνουν την ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας, δυναμώνουν την ώθηση για πρωτοβουλίες και την επικοινωνιακή σας δεινότητα. Καλή μέρα για ξεκινήματα, ανοίγματα και δράσεις που είχαν ματαιωθεί στο παρελθόν.

Σκορπιός

Ισορροπεί την ψυχολογία σας σήμερα η Σελήνη απ' τον Ζυγό, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει σάς διευκολύνουν στο να κλείσετε διάφορα ζητήματα και κύκλους. Καθώς διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο δίνει αυξημένη ανάγκη για απολογισμούς και για απομόνωση, ησυχία, χαλάρωση και ύπνο. Καλή μέρα για ενασχόληση με τέχνη και πνευματικότητα.

Τοξότης

Οι θετικές όψεις της Σελήνης απ' τον Ζυγό σήμερα βελτιώνουν τις σχέσεις και την επικοινωνία, ενώ είναι καλή μέρα για δικτύωση, για συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, και για ενασχόληση με το διαδίκτυο. Συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Καλή μέρα για συνεργασίες και για προχώρημα σχεδίων που είχαν παγώσει στο παρελθόν.

Αιγόκερως

Εύνοια στα επαγγελματικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη με τις θετικές όψεις που σχηματίζει, γι' αυτό θα είναι μια μέρα παραγωγική, ενώ διευκολύνεται η επικοινωνία και οι συναντήσεις. Καλή μέρα για να προχωρήσετε επαφές που είχαν κολλήσει στο παρελθόν. Επίσης καλή μέρα για να αναδείξετε περισσότερο τον εαυτό σας επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά.

Υδροχόος

Αρκετά καλή κι αισιόδοξη μέρα, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να αυξάνουν την δημιουργικότητα, την ζωτικότητα και τη χαρά, ενώ γίνεστε πιο αποτελεσματικοί στην επικοινωνία, στη δράση και σε πρωτοβουλίες. Καλή μέρα για ανοίγματα, συγγραφή, διδασκαλία, για ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό, ενώ καλά πάνε και θέματα σπουδών και νομικών.

Ιχθύες

Νιώθετε να έχετε περισσότερο τον έλεγχο των καταστάσεων και της ψυχολογίας σας σήμερα, με τις θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη απ' τον Ζυγό, η οποία προσφέρει ισορροπία ψυχική. Ευνοεί επίσης θέματα οικονομικά, κυρίως δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών, συντάξεων, φορολογικών, χορηγιών κλπ, ενώ καλά πάνε και ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων.

Κριός

Αρκετά κοινωνική μέρα, με την Σελήνη απ' το Ζυγό να φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ οι πολλές θετικές όψεις που σχηματίζει διευκολύνουν την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και την διεκπεραίωση διάφορων συναλλαγών. Περισσότερη αρμονία, σωστό πάρε-δώσε. Καλή μέρα για ερωτικά ραντεβού, για συναντήσεις με συνεργάτες και για socializing γενικά.

Ταύρος

Έμφαση στα εργασιακά δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα παραγωγική, ενώ οι πολλές θετικές όψεις που σχηματίζει φέρουν γονιμότητα επαγγελματική και οικονομική. Καλή μέρα για οικονομικές κι επαγγελματικές συναντήσεις. Επίσης έμφαση δίνεται σε ζητήματα υγείας, διατροφής, αλλά και στην τάξη και το νοικοκυριό, ενώ τακτοποιείτε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being