Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 25 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 25 Μαΐου

Ζώδια

Δίδυμοι

Εκτός από έκτακτα έξοδα και αστάθεια οικονομική γενικά, αυτές τις μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει και απρόβλεπτες, ψυχρές ή αψυχολόγητες συμπεριφορές σε σχέσεις, κυρίως φιλικές, αλλά και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα Μια όψη που προκαλεί ανασφάλεια ψυχολογική και υλική προς το παρόν, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα δύσκολη όψη με τον “παγωμένο” Ουρανό, γι' αυτό τις τελευταίες μέρες υπάρχει ψυχρότητα και δυσκολία προσέγγισης στις σχέσεις, ακόμα και απότομοι χωρισμοί ή ασταθείς συμπεριφορές, τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Αστάθεια κι απρόοπτα και στα οικονομικά, με έκτακτα έξοδα πιθανά.

Λέων

Συνεχίζει να είναι περίοδος τελειωμάτων στις σχέσεις, ενώ αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να τελειώνουν απότομα κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες και να παρουσιάζονται αλλοπρόσαλλες ή ψυχρές συμπεριφορές. Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή αυτή, η οποία προκαλεί και άλλα απρόοπτα, ακόμα και οικονομικά ή σε ταξίδια, σπουδές, νομικά.

Παρθένος

Αστάθεια στις σχέσεις προκαλεί αυτές τις μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, το οποίο βάζει στην “κατάψυξη” τα συναισθήματα και παρουσιάζονται απομακρύνσεις, τόσο σε φιλικές, όσο και σε ερωτικές σχέσεις, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή. Απότομοι χωρισμοί, απομάκρυνση από ομάδες, συλλόγους. Έκτακτες αλλαγές σε σχέδια και απρόβλεπτες οικονομικές εξελίξεις επίσης.

Ζυγός

Σας κρατά σε εγρήγορση αυτές τις μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, λόγω του οποίου μπορεί να νιώθετε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο σε σχέσεις, συνεργασίες κι επαγγελματικά. Κάποιοι δεσμοί ή συνεργασίες πιθανόν να κόβονται απότομα. Παγώνει τα συναισθήματα, ενώ φέρνει και έκτακτα έξοδα. Οι ισορροπίες αλλάζουν.

Σκορπιός

Το ζώδιό σας αποζητά βαθιά συναισθηματική σύνδεση με όσους αγαπά, όμως αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού τα συναισθήματα έχουν παγώσει και παρουσιάζονται απομακρύνσεις σε σχέσεις, κάτι που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια. Πιθανοί και απότομοι χωρισμοί σε δεσμούς ή συνεργασίες. Έκτακτα θέματα σε δουλειά, ταξίδια, σπουδές, νομικά.

Τοξότης

Η ανάγκη για ελευθερία του ζωδίου σας βγαίνει πιο έντονα στην επιφάνεια αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, γι' αυτό μπορεί να κάνετε επανάσταση και να αποδεσμεύεστε από ανθρώπους. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, η οποία εκτός από απότομους χωρισμούς, φέρνει επίσης έκτακτα οικονομικά θέματα και απότομες συμπεριφορές απ' τα παιδιά.

Αιγόκερως

Επηρεάζει αρκετά το ζώδιό σας το ψυχρό τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει απομακρύνσεις, πάγωμα ή και απρόσμενους χωρισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ κάποια άτομα σάς ξαφνιάζουν με τη συμπεριφορά τους. Έκτακτα θέματα ακόμα σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, όπως επίσης και απρόβλεπτα έξοδα.

Υδροχόος

Η ψυχρότητα του ζωδίου σας βγαίνει πιο έντονα στην επιφάνεια αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, λόγω του οποίου μπορεί να απομακρύνετε απότομα κάποια άτομα. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, η οποία πιθανόν να φέρνει και απρόσμενους χωρισμούς ή απομακρύνσεις σε συνεργασίες και σε συγγενικές σχέσεις. Απρόοπτα σε δουλειά κι επικοινωνία.

Ιχθύες

Μια όψη που προκαλεί συναισθηματική αλλά και οικονομική αστάθεια ή ανασφάλεια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα φέρνει αυτές τις μέρες απρόβλεπτες ή ψυχρές συμπεριφορές στα ερωτικά, ακόμα και απότομους χωρισμούς, όπως επίσης κι έκτακτα έξοδα. Τα παιδιά, ο ερωτικός σύντροφος και τα οικονομικά σάς κρατούν σε εγρήγορση.

Κριός

Σας επηρεάζει έντονα το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που τις τελευταίες μέρες βάζει στην “κατάψυξη” τις σχέσεις και τα συναισθήματά σας, ενώ μπορεί να υπάρχουν απότομοι χωρισμοί κι απομακρύνσεις. Κρατήστε μια υγιή απόσταση. Φέρνει επίσης έκτακτα έξοδα, ειδικά μάλιστα για το σπίτι, γι' αυτό ας είστε προνοητικοί.

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να φέρνει απομακρύνσεις σε σχέσεις, κυρίως με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, ενώ η επικοινωνία είναι ασταθής και μπορεί να νιώθετε ψυχική απομάκρυνση προς το παρόν. Αφήστε χώρο στους άλλους και αφήστε για λίγο στην άκρη την κτητικότητά σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being