Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέο ρεσιτάλ πρόκλησης από Σόιμπλε! Ο Τσίπρας κατέστρεψε την οικονομία- Όλες οι εκδοχές για το μέλλον της χώρας έχουν ήδη «κοστολογηθεί»

Νέο ρεσιτάλ πρόκλησης  από Σόιμπλε! Ο Τσ...

«Δεν μπορεί κανείς να δει οποιαδήποτε μετάδοση στις αγορές», είπε ο Σόιμπλε

Μετά τη δήλωση του εκπροσώπου του Σόιμπλε ότι δεν υπάρχει δόση για την Ελλάδα τον Απρίλιο, χτυπάει και ο ίδιος ο Υπουργός εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα, λέγοντας ότι η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας έχει καταστρέψει τη βελτίωση της οικονομίας της χώρας.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές, τόνισε ότι κανείς δεν έχει καμία ιδέα πώς θα υπάρξει συμφωνία για το φιλόδοξο πρόγραμμα της Ελλάδας Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις πως οι χρηματαγορές ανησυχούν για το ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας της Ελλάδας ή μιας εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη.  Ο λόγος; Όλες οι εκδοχές για το μέλλον της χώρας έχουν ήδη «κοστολογηθεί».

«Δεν μπορεί κανείς να δει οποιαδήποτε μετάδοση στις αγορές», είπε ο Σόιμπλε σε μια εκδήλωση του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων στη Νέα Υόρκη.

«Αν δούμε την Ελλάδα, δεν αποτελεί μεγάλο μέρος της οικονομίας της ευρωζώνης ως συνόλου. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες στις χρηματαγορές μάς λένε ότι οι αγορές έχουν ήδη κοστολογήσει οτιδήποτε ενδέχεται να συμβεί. Δεν μπορεί κανείς να δει οποιαδήποτε μετάδοση», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις