Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πανούσης: “Ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα- Με ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει

Πανούσης: “Ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα- ...

Προειδοποιεί εκ νέου για “νεκρούς”

“Ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα΅, δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενώ συνεχίζει: "Μόνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα ολοκληρώνοντας και επιβάλλοντας μια οριστική πολιτική γραμμή στο θέμα. Θα παίξει με το 4% των έξαλλων ή με το υπόλοιπο 32% που τον ψήφισε, τους σοβαρούς συντηρητικούς και προοδευτικούς πολίτες; Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει είναι το θέμα".

Ο Γιάννης Πανούσης απευθύνει έτσι νέα δραματική προειδοποίηση, κάνοντας λόγο για “κατάσταση εκτός ελέγχου” στα Εξάρχεια. Προειδοποιεί δε εκ νέου για “νεκρούς” λέγοντας: Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό για να επιχειρήσουν έναν νέο Δεκέμβρη του 2008 όσο και αν η υπόθεση Γρηγορόπουλου ήταν τελείως διαφορετική. Τα αιτήματα των καταληψιών δεν είναι τα συνήθη, είναι πολιτικά και η πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες".

Επίσης, προαναγγέλει την παραίτησή του εάν οι θέσεις του δεν γίνουν δεκτές. “Εάν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια”, λέει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις