Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γκότσης: "Στόχος του ΝΟΠ είναι τα πλέι οφ"

Γκότσης: "Στόχος του ΝΟΠ είναι τα π...

Τόνισε ο παίκτης της πατρινής ομάδας

Ξεκινά σήμερα το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών,  με την πρεμιέρα του τρίτου ομίλου στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός".

Ο ΝΟΠ είναι έτοιμος για μια δύσκολη προσπάθεια που θα διαρκέσει τέσσερις μήνες, μέχρι τα τέλη Ιουλίου με τον Παναγιώτη Γκότση να μιλά στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" για τους στόχους της ομάδας του:

"Εχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία από το ξεκίνημα της περιόδου, αυτοί οι 7 μήνες δεν πήγαν χαμένοι. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, θα παίξουμε στον πρώτο γύρο με τέσσερις ομάδες, που για μας δεν είναι ούτε κατώτερές μας, ούτε καλύτερές μας.

Θέλουμε να αποδείξουμε στην πράξη ότι εμείς είμαστε καλύτεροι και σε αυτό θα μας βοηθήσει η προετοιμασία μας. Με εξαίρεση την αλλαγή προπονητή, η ομάδα δεν έχει ουσιαστική διαφορά σε σχέση με πέρυσι, ένας παίκτης έφυγε, ένας ήρθε, ο Κατσίγιαννης που πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ.

Εχουμε δουλέψει πολύ, είμαστε δεμένοι, παίζουμε αρκετά καλά στην άμυνα, έχουμε δηλαδή στοιχεία που μπορούν να μας βοηθήσουν πάρα πολύ στο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να περάσουμε στα πλέι οφ. Εκεί θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και που μπορούμε να φτάσουμε!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λυκούδης: "Να αλλάξουμε νοοτροπία"

Κανονικά στο κύπελλο ο ΝΟΠ, αποσύρθηκε η ΝΕΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports