Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λυκούδης: "Να αλλάξουμε νοοτροπία"

Λυκούδης: "Να αλλάξουμε νοοτροπία"

Ο βασικός στόχος του έμπειρου κόουτς του ΝΟΠ

O NOΠ έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών με τον Μάκη Λυκούδη να έχει την ευκαιρία στα φιλικά που έδωσε η ομάδα με την Κέρκυρα να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του.

Ο έμπειρος κόουτς σε δηλώσεις του στην «Match Αχαϊας» τόνισε: "Παίξαμε δύο παιχνίδια  με την Κέρκυρα, όπου στο δεύτερο  η ομάδα εμφανίστηκε αρκετά  πιο βελτιωμένη και αυτό δείχνει  ότι χρειαζόμαστε ακόμη και  άλλα φιλικά για να μπορέσουμε  να βρούμε το ρυθμό μας"

Αναφορικά με τον αν ο φετινός στόχος είναι η επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία ο Μάκης Λυκούδης  τόνισε: «Αυτή η χρονιά αποτελεί ένα μεταβατικό στάδιο και νομίζω θα χρειαστούμε αυτή τη σεζόν για να δουλέψουμε κάποια σημαντικά πράγματα και στη συνέχεια να πούμε ότι διεκδικούμε την επιστροφή μας» και πρόσθεσε:

"Σημαντικό είναι να  αλλάξει η νοοτροπία στο ΝΟΠ και  να  μην  ασχολούμαστε με  τίποτα άλλο από την προπόνησή μας και τη δουλειά μας στην πισίνα. Πρέπει να ξαναέρθει στο λεξιλόγιο και στους στόχους του ΝΟΠ η Εθνική ομάδα για παράδειγμα. Δεν παίζουμε μόνο για τη νίκη, προσωπικά θεωρώ ότι καλό παίκτη σε κάνει και η ήττα και η διαχείριση της γενικότερα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών ξεκινά σε δύο εβδομάδες περίπου και μέχρι τότε ο ΝΟΠ αναμένεται να δώσει και άλλα φιλικά παιχνίδια.

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της Match Αχαϊας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports