Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Που είσαι Βαγγέλη που έδειχνες πως θα γινόσουν άλλος

Που είσαι Βαγγέλη που έδειχνες πως θα γι...

Του Ντίνου Βγενόπουλου

"Καλή αντάμωση στα γουναράδικα"  Άρης Βελουχιώτης.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαγγέλης Διαμαντόπουλος , υπεραμύνθηκε των βουλευτικών προνομίων αυτοκινήτου κλπ. με τη δικαιολογία ότι δεν αποτελεί συλλογική απόφαση αλλά "απόφαση" του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και δεν την αποδέχεται διότι λειτουργεί με την αντίληψη του αρχηγικού κόμματος.

Μάλιστα κ. Βουλευτά, μετά βεβαιότητας ΔΕΝ θα τα πούμε στα γουναράδικα διότι εσείς αποφασίσατε να πάτε ...εποχούμενος προς το μέλλον σε αντίθεση με όλους εκείνους που αγωνίζονται καθημερινά να άρουν το άγος των πολιτικών και των συνθηκών που σκοτώνουν την ελληνική κοινωνία. Για να μη σας αδικώ, δεν είστε ο μόνος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που βολεύεται με τις παροχές που σας δίνονται . Αρκετοί ακόμα, τουλάχιστον σιωπηρά αυτοί, αξιοποιούν αυτές τις διευκολύνσεις. Όλα αυτά όμως είναι σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές σας, όπως τουλάχιστον προσπαθήσατε να μας πείσετε, και το πετύχατε, στην προηγούμενη Βουλή. Τώρα όμως επιλέγετε να περάσετε στην όχθη εκείνων που βολεύονται και πάνε στα γουναράδικα για ...αγορές. Φαίνεται τελείωσε η περίοδος της προσφοράς και αρχίζει η περίοδος των απολαβών. Και είναι τέτοια διότι μόνος σας την ορίσατε ως τέτοια, ειδάλλως σεμνά και ταπεινά θα αξιοποιούσατε αυτές τις δυνατότητες χωρίς να εξοργίζετε τους δεινοπαθούντες Έλληνες με δημοσιεύσεις και δήθεν αρχές. Μεζέα όπως θα έλεγε και ο κ. Ζουράρις.

Με αφορμή αυτή την ασήμαντη συμπεριφορά μπορεί κανείς να πει με σχετική βεβαιότητα πως ένα σημαντικό τμήμα στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ , δεν είναι διατεθειμένοι να δείξουν με τη στάση και την πράξης τους ότι σηματοδοτείται μια άλλη εποχή. 
Αυτή η συμπεριφορά δυσκολεύει την αξιοπιστία της Κυβέρνησης , αποτελεί πλήγμα για το ήθος της αλλά και οδηγεί εκ νέου στο απλοϊκό συμπέρασμα του " όλοι ίδιοι είναι".
Και, δυστυχώς, η Πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου , με μια συντεχνιακή λογική αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για τους βουλευτές που αξιοποιούν τα βουλευτικά αυτοκίνητα με την εξήγηση(;) πως αποτελεί προσωπικό δεδομένο.
Λάθος κ. Πρόεδρε, δεν ζήτησε κανένας να μας πείτε για την οικογένεια, τις προτιμήσεις , τους γκόμενους ή τις φιλενάδες κανενός. Ότι αφορά όμως τον δημόσιο βίο και επηρεάζει οικονομικά και πολιτικά την ζωή των πολιτών αυτής της χώρας ΠΡΕΠΕΙ να είναι σε κοινή θέα διότι διαφορετικά θα γεμίσουμε σταδιακά Διαμαντόπουλους και προς τα γουναράδικα θα περπατήσουν μόνοι και πάλι οι ρομαντικοί ενός ονείρου που ξηλώνεται...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις