Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 3 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα, 3 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Ανοίγει πόρτες στον εργασιακό χώρο αυτή τη περίοδο το θετικό και πιο μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Δία-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να βελτιώνει τις συνθήκες στο χώρο δουλειάς και στην καθημερινότητά σας. Θετικές εξελίξεις και στην υγεία. Απρόσμενα έσοδα επίσης, ενώ η επινοητικότητά σας και η τεχνολογία φέρνουν κέρδη.

Κριός

Μια εξαιρετική και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη κορυφώνεται σήμερα που σας ευνοεί άμεσα, το τρίγωνο Δία-Ουρανού, το οποίο αυτή τη περίοδο φέρνει ευκαιρίες, ανέλπιστα θετικά γεγονότα, ενώ αυξάνει πολύ την δημιουργικότητα και την επινοητικότητά σας. Τελείως καινούργια πράγματα, ξεκινήματα, ερωτικές επιτυχίες κι ευχάριστες εκπλήξεις. Αίσθημα ελευθερίας κι ανανέωσης.

Ταύρος

Η πολύ καλή γωνία Δία-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, σας απελευθερώνει από πιέσεις και δεσμεύσεις του παρελθόντος αυτή τη περίοδο, μια όψη πιο μακροχρόνιας επιρροής. Επίσης φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Η ψυχολογία σας ξεμπλοκάρεται και γίνεται θετική. Αίσιο και γρήγορο κλείσιμο κύκλων και θεμάτων.

Δίδυμοι

Σήμερα κορυφώνεται μια πολύ καλή και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη, το τρίγωνο Δία-Ουρανού, το οποίο με ανέλπιστους τρόπους αυτή τη περίοδο σάς ανοίγει πόρτες για το μέλλον. Οι φίλοι και το ίντερνετ παίζουν ρόλο-κλειδί σε αυτό και δίνουν λύσεις. Καλά νέα, ελπιδοφόρες συναντήσεις και συζητήσεις, επιτυχημένες συμφωνίες. Ο νους σας “ανοίγει”.

Καρκίνος

Εξαιρετική για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας είναι η πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα, η οποία αυτή τη περίοδο αυξάνει τα έσοδα και φέρνει ανέλπιστες επαγγελματικές ευκαιρίες και διεξόδους – η τεχνολογία βοηθά σε αυτό. Πιθανόν να αγοράζετε πράγματα που σας ικανοποιούν πολύ ή να προχωράτε σε ελπιδοφόρες αγοραπωλησίες.

Λέων

Ο τυχερός Δίας απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα ένα πολύ καλό και πιο μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο με τον επινοητικό Ουρανό, το οποίο αυτή τη περίοδο φέρνει αισιόδοξα ανοίγματα κι επιτυχίες, πιθανόν με απροσδόκητο τρόπο. Ξεκινήματα, τελείως καινούργια πράγματα. Αίσθημα απελευθέρωσης, ανανέωσης, αισιοδοξίας. Ξαφνικές ευκαιρίες σε σχέση με το εξωτερικό.

Παρθένος

Κορυφώνεται σήμερα μια ευεργετική και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη, το τρίγωνο Δία-Ουρανού, το οποίο αυτή την εποχή βοηθά στο να κλείσετε θέματα και κύκλους και ν' απελευθερωθείτε. Πιθανές ξαφνικές ευκαιρίες ή λύσεις σε ζητήματα οικονομικά. Είναι μια επιρροή που ξεμπλοκάρει την ψυχολογία και σας γεμίζει με ελπίδα, ενώ κυοφορούνται και νέα πράγματα.

Ζυγός

Πολύ καλή για την δικτύωση, τις φιλίες, τις σχέσεις, τις συνεργασίες και το μέλλον σας είναι η πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα. Έτσι, αυτή τη περίοδο κάποιοι φίλοι ή γνωστοί ή συνεργάτες, είτε δίνουν λύσεις ή σας ανοίγουν νέες πόρτες. Θετικές κι απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις – ο σύντροφος σάς εκπλήσσει.

Σκορπιός

Πολύ ευεργετική για τα επαγγελματικά σας είναι η πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα, η οποία αυτή τη περίοδο φέρνει επιτυχίες και εντελώς καινούργια πράγματα, πιθανόν με απρόσμενο τρόπο. Η τεχνολογία δίνει ώθηση εργασιακή. Άτομα εξουσίας σάς ανοίγουν πόρτες. Αυξημένη δημοφιλία, αναγνώριση. Απρόσμενες θετικές εξελίξεις και στην υγεία.

Τοξότης

Τυχερό για το ζώδιό σας το εξαιρετικό τρίγωνο Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα, μια όψη πιο μακροχρόνιας επιρροής, η οποία αυτή τη περίοδο ανοίγει τη ζωή σας, φέρνει επιτυχίες σε σπουδές και νομικά ζητήματα, ενώ ίσως ανοίγονται πόρτες για το εξωτερικό και για ταξίδια. Ωραίες εκπλήξεις στα ερωτικά και με τα παιδιά. Επινοητικότητα, δημιουργικότητα, ελευθερία.

Αιγόκερως

Εκτός του ότι ξεμπλοκάρει την ψυχολογία σας και νιώθετε ψυχική απελευθέρωση, το πολύ καλό και πιο μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα, φέρνει επίσης επιτυχίες σε οικονομικές συνεργασίες και σε άλλα οικονομικά ζητήματα, δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, συντάξεις κλπ. Επίσης απρόσμενες θετικές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

Υδροχόος

Ανανεώνει τις σχέσεις σας και φέρνει θετικές εξελίξεις εκεί η πολύ καλή και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα, κι έτσι είναι περίοδος με ενθουσιώδεις νέους δεσμούς και συνεργασίες. Απρόσμενες γνωριμίες και συμφωνίες. Οι άλλοι σάς μαθαίνουν πολλά. Πιθανή αγορά συσκευής επικοινωνίας ή οχήματος που προσφέρει αίσθημα ελευθερίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being