Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 25 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα, 25 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης σήμερα ενδέχεται να φέρουν διάφορα προβληματάκια. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει άκαμπτες και αυστηρές συμπεριφορές από άτομα εξουσίας ή και στην οικογένεια. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα βγάζει τον χαοτικό σας εαυτό στην επιφάνεια – προσοχή σε θολούρα, σύγχυση, ψέματα, αυταπάτες.

Κριός

Η διέλευση της Σελήνης απ' τους Διδύμους σήμερα κάνει το κλίμα επικοινωνιακό και τη διάθεση ανάλαφρη, ωστόσο θα σχηματίσει πολλές δύσκολες όψεις, οι οποίες αναμένεται να φέρουν εμπόδια σε επικοινωνία, ραντεβού. μετακινήσεις. Πιθανά σκληρά λόγια με συγγενείς. Δεν λείπουν τα ψέματα. Βελτίωση αργά το βράδυ, ευχάριστες συναντήσεις και μηνύματα.

Ταύρος

Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, αλλά σχηματίζει πολλές δύσκολες όψεις, γι' αυτό μπορεί να παρουσιαστούν εμπόδια ή καθυστερήσεις σε πληρωμές ή σε άλλες συναλλαγές, αλλά και αυξημένες υποχρεώσεις. Προσοχή σε οικονομικές ή άλλες υποσχέσεις. Λέγονται κάποια ψέματα σήμερα, και σε φιλίες. Αργά το βράδυ θετικές επαγγελματικές επαφές.

Δίδυμοι

Στο ζώδιό σας μπήκε σήμερα νωρίς το πρωί η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια, στην οποία θ' ασχοληθείτε περισσότερο με προσωπικά θέματα. Ωστόσο θα σχηματίσει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες αναμένεται να κάνουν δύστροπο και χαοτικό το κλίμα, ενώ παρουσιάζονται σκληρές συμπεριφορές και σύγχυση. Βελτίωση αργά το βράδυ.

Καρκίνος

Τον τελευταίο σας οίκο θα διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με τελειώματα και με κλείσιμο διάφορων θεμάτων και κύκλων, κάτι όμως που δεν αναμένεται να γίνει εύκολα, καθώς θα σχηματιστούν δυσμενείς όψεις. Έτσι είναι πιθανές καθυστερήσεις, εμπόδια και μπερδέματα. Προσοχή σε παρασκήνια. Αυξημένη ενοχικότητα, τάσεις φυγής, ανάγκη για πιο πολύ ύπνο.

Λέων

Μέρα δικτύωσης και συμμετοχής σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και συναντήσεις με τις παρέες σας. Ωστόσο επειδή η Σελήνη θα σχηματίσει αρκετές δύσκολες όψεις, αναμένονται εμπόδια στα παραπάνω αλλά και δύστροπες συμπεριφορές, τόσο με φίλους ή σε ομάδες, όσο και στα ερωτικά. Προσέξτε τις οικονομικές υποσχέσεις κι εξαπατήσεις.

Παρθένος

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, όμως θα σχηματίσει πολλές δύσκολες όψεις, οι οποίες μπορεί να φέρουν δοκιμασίες με άτομα εξουσίας και γενικά προβλήματα ή δύστροπες συμπεριφορές στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στο σπίτι. Δεν λείπουν κάποια ψέματα στις σχέσεις. Προσοχή στις παρεξηγήσεις και την σύγχυση.

Ζυγός

Κυρίως οι σπουδές, νομικά θέματα αλλά και ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό θα σας απασχολήσουν σήμερα, όμως λόγω των δυσμενών όψεων της Σελήνης ενδέχεται να υπάρξουν ταλαιπωρίες και καθυστερήσεις. Πιθανές αυστηρές κριτικές από δασκάλους. Αργά το βράδυ όμως, κάποια ευχάριστα μηνύματα, συζητήσεις ή συναντήσεις σας ανεβάζουν τη διάθεση.

Σκορπιός

Κάπως πιο δύστροπη μέρα, λόγω των πολλών δύσκολων όψεων που σχηματίζει η Σελήνη, ενώ είναι πιθανό να περάσετε και μια ψυχολογική κάθαρση. Προσοχή σε ίντριγκες και μπερδέματα. Θέματα οικονομικά ενδέχεται να παρουσιάσουν εμπόδια και καθυστερήσεις, κυρίως ότι αφορά δάνεια, χορηγίες, συντάξεις, διατροφή συζύγου, επενδύσεις, κληρονομικά, εφοριακά κλπ.

Τοξότης

Μπορεί να είναι μια κοινωνική μέρα, με συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες, αλλά οι δύσκολες όψεις της Σελήνης ενδέχεται να φέρουν αναποδιές, καθυστερήσεις και μπερδέματα. Προσέξτε επίσης τις σκληρές συμπεριφορές, από και προς εσάς. Πιθανά ψέματα και σύγχυση. Βελτίωση έρχεται αργά το βράδυ, με ωραίες συναντήσεις ή μηνύματα και συζητήσεις.

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί υπομονή η σημερινή μέρα, γιατί οι πολλές δύσκολες όψεις της Σελήνης ενδέχεται να φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο χώρο δουλειάς και σε καθημερινές εργασίες. Προσέξτε ιδιαίτερα την κριτική και την εμμονή σε λεπτομέρειες. Επίσης φροντίστε καλύτερα την διατροφή σας γιατί μπορεί να υπάρξουν εντερικές ή άλλες ενοχλήσεις.

Υδροχόος

Έμφαση στα αισθηματικά δίνει η Σελήνη σήμερα, αλλά οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει είναι πιθανό να φέρουν κρύες και απορριπτικές συμπεριφορές. Κριτικές και στις φιλίες. Επίσης προσέξτε τις ταλαιπωρίες γύρω από θέματα παιδιών. Όμως αργά το βράδυ θα καλυτερέψει το κλίμα και πιθανόν να βγείτε, να δείτε κόσμο και να περάσετε καλά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being