Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας "Χαμένοι στον Παράδεισο" πήγε στην Αιγείρα

Η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας "Χαμέ...

Την περασμένη Πέμπτη 19/2/2015

Μια διαφορετική θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να χαρούν οι μαθητές του γυμνασίου και λυκείου της Αιγείρας την περασμένη Πέμπτη 19/2/2015 στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας.

Επρόκειτο για την διαδραστική παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας «Lost in Paradise – Xαμένοι στον παράδεισο» που απευθύνεται σε εφήβους και παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Θεάτρου εκτός σκηνής, σε σχολεία, κέντρα απεξάρτησης και άλλα σημεία της Πάτρας και του νομού Αχαΐας.

Στην παράσταση «Χαμένοι στον Παράδεισο», παίζουν ο Διονύσης Βούλτσος, ο οποίος έχει υπογράψει και την σκηνοθεσία, και η Ελένη Καλαντζοπούλου σε εκπληκτική ερμηνεία και οι δύο. Όπως έγραψε το σάιτ της εφημερίδας Φιλόδημος, οι δύο ηθοποιοί κινούνταν στο μέσο της αίθουσας και γύρω τους οι μαθητές, με την εποπτεία των καθηγητών τους. Μαθητές και εκπαιδευτικοί γεύτηκαν «Θέατρο εκτός Σκηνής»,  όπου ηθοποιοί και θεατές επικοινωνούσαν άμεσα.

Ένα σύγχρονο θέατρο, που μίλησε στις καρδιές των παιδιών και τα προβλημάτισε. Στη συζήτηση που ακολούθησε διαφάνηκε ότι οι νέοι λένε «ναι» σε μια ζωή με νόημα και «όχι» στον εφιάλτη μιας ζωής με ψεύτικους παραδείσους.

Η παράσταση θα συνεχίσει να παρουσιάζεται έως και όλο τον Μάρτιο του 2015.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture