Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Tην Πέμπτη το βράδυ ο Λευκός Χορός του Beau Rivage, στο Ακρωτήρι στο Ρίο

Tην Πέμπτη το βράδυ ο Λευκός Χορός του B...

Το συγκεκριμένο πάρτι πραγματοποιείται τα τελευταία 36 σχεδόν χρόνια και έχει κάθε χρόνο φανατικούς φίλους

Ένα από τα καθιερωμένα και πιο δημοφιλή καρναβαλικά χορευτικά ραντεβού κάθε χρόνο είναι ο λεγόμενος Λευκός Χορός – White Dance που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 στο κλαμπ ρέστωραντ Ακρωτήρι στην οδό Ποσειδώνος και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Ρίο με διοργανωτή όπως πάντα το Beau Rivage (το οποίο θυμίζουμε πως ξανάνοιξε τις πύλες του σε νέο χώρο επί της Ρήγα Φεραίου κοντά στην Αγ. Νικολάου).

Το dress code όπως αναγράφει η πρόσκληση είναι αυστηρά λευκό και η πρόσκληση σύμφωνα με πληροφορίες κοστίζει 40 ευρώ που περιλαμβάνει ελεύθερο φαγητό και ποτό. Τις μουσικές επιλογές της βραδιάς έχουν αναλάβει οι djs G. Panagopoulos, T. Rigas και ο Παναγιώτης Σιαμπάνης. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.30 και η διάρκεια όπως τονίζεται στην πρόσκληση θα είναι 8 ώρες!

Βασική λοιπόν προυπόθεση για να πάτε στον συγκεκριμένο σικ καρναβαλικό χορό είναι να επιλέξετε κάτι σε λευκή απόχρωση. Το πάρτι αυτό ούτε λίγο ούτε πολύ έχει μία διαδρομή που φτάνει αισίως τα 36 σχεδόν χρόνια!

Ήδη τις τελευταίες μέρες πολλοί πατρινοί σπεύδουν να δουν τι θα φορέσουν στον χορό ώστε και να εντυπωσιάσουν με την ιδέα της λευκής αμφίεσης τους αλλά και με το κέφι τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View