Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Όταν ο Χρυσαυγίτης Αμβρόσιος, έπαθε τρελό έρωτα με τον Τσίπρα

Όταν ο Χρυσαυγίτης Αμβρόσιος, έπαθε τρελ...

Της Γιώτας Κοντογεωργοπούλου

EKEI ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ τα έχεις δει όλα, εμφανίζεται το απόλυτα αδιανόητο να σου  επιβεβαιώσει τη ρήση ότι αυτή η ζωή είναι η καλύτερη σεναριογράφος και όπως συμβαίνει στα αστυνομικά μυθιστορήματα, ποτέ δεν πάει ο νους σου ποιός θα εμφανιστεί και θα ομολογήσει την δολοφονία της λογικής σου, το τελευταίο λεπτό του ...έργου.

ΧΘΕΣ «ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ» με πυρά ενθουσιώδους παραληρήματος υπέρ ΣΥΡΙΖΑ ο πιο απίθανος τύπος. Ο γνωστός φασιστίζων Αμβρόσιος, αυτός ο παπάς καριέρας που σε κάθε κήρυγμα και σε κάθε ανάρτηση στο -ασχολίαστο να μείνει- παρακμιακό του  blog, έστεινε βάθρα και ανέβαζε πάνω αυτά τα καλά τα παιδιά της Χρυσής Αυγής, πάνω από τα κεφάλια των οποίων άνοιγε προστατευτική ομπρέλα, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων ανά τη Ελλάδα και κάνοντας την Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, την διαπομπευμένη των ΜΜΕ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ λοιπόν, αισθάνθηκε την ανάγκη να βγει και να υμνήσει τον μέχρι χθες «άθλιο, άθεο και τρισκατάρατο» Τσίπρα με τρόπο που ούτε η Περιστέρα δεν θα μπορούσε να κάνει τις εποχές του μεγάλου τους έρωτα.

ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ Πρωθυπουργό τον είπε τον Τσίπρα, αυτόν που μέχρι χθες χαρακτήριζε  «υπεύθυνο για την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος μαζί με τους Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη» και του αναγνώρισε ότι μας κάνει εθνικά υπέρήφανους και άφησε ένα τουλάχιστον κιλό Μητροπολιτικά σάλια να τρέξουν και να κολλήσουν την άσφαλτο.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ότι αυτός ο παπάς καριέρας, έπαθε μια κρίση έρωτα για τη νέα κυβέρνηση, είτε επειδή με κάτι είναι ανακατεμένος και έχει τους λόγους του να φυλλάγεται, είτε επειδή κάτι προσδοκά και πριν υποβάλλει τα σεβαστά του ιερά αιτήματα, ετοίμασε το έδαφος με έναν τρόπο που φωνάζει από μακριά ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, o οποίος βεβαίως δεν είναι ο μόνος που έκανε κωλοτούμπα με το που μύρισε αλλαγή στο Μαξίμου, αλλά είναι σίγουρα ο μόνος που το έκανε τόσο χοντροκομμένα, σε σημείο που να προκαλεί τον αυθόρμητο και τρανταχτό γέλωτα.

ΣΕ ΑΥΤΗ τη χώρα το πιο δύσκολο πράγμα είναι να ξεκολλήσεις κάποιους από την αδηφάγο τάση τους να θέλουν να βρίσκονται σε κάθε περίπτωση μπροστά στο βάζο και να βουτάνε το δάχτυλο στο μέλι, να είναι μονίμως με τους νικητές, ακόμη και αν πριν τους είχαν περάσει ένα γύρο από τον σταυρό για να δουν αν αντέχουν, ή είχαν γεμίσει τα χέρια τους με την πιτυρίδα των παιδιών της Χρυσής Αυγής. Και η Εκκλησία, δυστυχώς, δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό, ούτε λέει να αφήσει την εμμονική της τάση να μπλέκει στα πόδια της κοσμικής εξουσίας.

 

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ η Εκκλησία είναι δύσκολο να αλλάξει σε αυτό το σκέλος, κάτι πρέπει να κάνει με κάτι ιεράρχες τύπου Αμβρόσιου οι οποίοι απολαμβάνοντας την ισόβια θέση τους, κάνουν και λένε  ό,τι θέλουν, μετατρέποντας το ράσο σε στολή τσίρκου.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, τον Αμβρόσιο, πότεκαι ποιός θα τον μαζέψει;

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις