Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Π. ΛΑΛΙΩΤΗΣ: Ψηφίζουμε για την ελευθερία μας

Π. ΛΑΛΙΩΤΗΣ: Ψηφίζουμε για την ελευθερία μας

Το μήνυμά του, λίγες ώρες πριν τις εκλογές,

Σε μήνυμά του, λίγες ώρες πριν τις εκλογές, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ., Παναγιώτης Λαλιώτης, αναφέρει «Oι Έλληνες δεν υποδουλώνονται, ούτε υποστέλλουν τη Σημαία. Όλα τα προηγούμενα χρόνια οι κυβερνώντες με «Δούρειο Ίππο» την εξαθλίωση, τη φτώχεια, τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία άνοιξαν τις «πόρτες» στους σύγχρονους κατακτητές μας. Μας γονάτισαν και μας έκαναν «σκλάβους» στην ίδια μας την πατρίδα. Την πατρίδα για την οποία είμαστε υπερήφανοι, την πατρίδα για την οποία οι πρόγονοί μας έδωσαν το αίμα τους για να είναι ελεύθερη.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας, της συνοχής σε όλους τους Έλληνες πολίτες, καλώντας τους να συστρατευθούν μαζί μας σε μια ειρηνική επανάσταση ήθους και συνειδήσεων, σε ένα νέο πολιτικό οραματισμό με σκοπό την επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε ο σταθερός πυλώνας, η εγγύηση και το αναγκαίο καλό σε κάθε συγκυβέρνηση.

Ελάχιστες ώρες έχουν απομείνει μέχρι την απόφαση του ελληνικού λαού, από την οποία θα κριθεί το μέλλον της Ελλάδος, θα κριθεί αν θα επανέλθει η Δημοκρατία στη χώρα μας ή αν θα συνεχίσουν να μας κυβερνούν μέσω e-mail.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν φοβήθηκαν την εκστρατεία τρόμου. Καταλαβαίνουν ότι έρχεται η ελπίδα. Καταλαβαίνουν ότι τη Δευτέρα έρχεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Μην ξεχνάτε ότι στο τρένο επιβαίνουν τα παιδιά μας, γι’ αυτό και έχουμε χρέος να το κρατήσουμε στη σωστή πορεία. Δεν θα το αφήσουμε να εκτροχιαστεί. Θα το οδηγήσουμε στο τέλος της διαδρομής με ασφάλεια.

Εσύ με την ψήφο σου δεν έχεις παρά να γίνεις συνοδηγός μας.

Με γνώρισες όταν ήμουν πάντα μπροστά  σε όλους τους αγώνες, όταν πάλεψα για το Κίνημά μας με αποφασιστικότητα, συνέπεια και συνέχεια, όταν μου έδωσες «φωνή» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος για να σε εκπροσωπήσω.

Αυτή η αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε αποτελεί την κινητήριο δύναμή μου.

Προέρχομαι από την πραγματική ζωή, μοιράζομαι τις ίδιες αγωνίες και προβλήματα με τους συμπολίτες μου, την ίδια αγάπη για τον τόπο μας και τον ίδιο προβληματισμό για το μέλλον των παιδιών μας.

Ζητώ τον έναν από τους τρεις σταυρούς σου και δεσμεύομαι ότι θα παραμείνω πολίτης…

Με την ψήφο σου, δώσε μου τη δύναμη και την ευθύνη».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015