Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Ποτάμι Αχαίας: Ευχαριστίες στους ψηφοφόρους

Ποτάμι Αχαίας: Ευχαριστίες στους ψηφοφόρους

Το μέλλον είναι τώρα και όλοι μαζί

Το Ποτάμι, οι εθελοντές του και οι υποψήφιοι Βουλευτές, νοιώθουν την ανάγκη να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αχαιούς που τίμησαν το Ποτάμι με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, η οποία υπογράφεται από τους συντονιστές της Πάτρας, Κοσμάτο Ανδρέα, Κυριακίδη Δημήτρη και Τσιγάρα Βασίλη. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Το μέλλον είναι τώρα και όλοι μαζί, ασχέτως κομματικής ταυτότητας, θα αγωνιστούμε για να αλλάξουμε τη Χώρα χωρίς να τη γκρεμίσουμε.

Ευχαριστούμε που μας στηρίξατε ίσως στην πιο δύσκολη εκλογική αναμέτρηση από τη μεταπολίτευση και μετά και σταθήκατε δίπλα σε ένα ψηφοδέλτιο ενός κινήματος μόλις 11 μηνών. Η συμπαράσταση σας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τη προσπάθεια για την επίλυση προβλημάτων και την επικράτηση της κοινής λογικής στη πολιτική, σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο.

Με την ευκαιρία, να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και τους εκπροσώπους τους για την αντικειμενική και πλήρη κάλυψη της προεκλογικής περιόδου.

Το Ποτάμι θα συνεχίσει να στηρίζει τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες που είναι προς συμφέρον των πολιτών, ασκώντας υπεύθυνη αντιπολίτευση με ουσιαστικές προτάσεις και προώθηση του διαλόγου."

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015