Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Γιώργος Λεβάντης: Θα είμαι παρών στους αγώνες, για όλους τους συμπολίτες, για όλον το νομό

Γιώργος Λεβάντης: Θα είμαι παρών στους α...

Ευχαριστήριο του υποψηφίου βουλευτή Αχαϊας με την ΕΔΕΜ

Στο μήνυμά του ο Υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας με την Ένωση Δημοκρατικής Εθνικης Μεταρρύθμισης (ΕΔΕΜ) Γιώργος Λεβάντης τονίζει:

«Θα είμαι παρών στους αγώνες, για όλους τους συμπολίτες, για όλον το νομό.»

Σήμερα η Ελλάδα αποφάσισε την αλλαγή πορείας, χάραξε έναν νέο δρόμο. Η ΕΔΕΜ ταράξε τα νερά, με το πρόγραμμα, τις θέσεις και τον ειλικρινή πολιτικό μας λόγο.

Μαζί βάλαμε τις βάσεις για το διαφορετικό, το καινούργιο που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Αυτή η διαφορετικότητα αποτελεί μεγάλη κατάκτηση, τονωτική ένεση στην εθνική μας αυτοπεποίθηση και διαβατήριο μελλοντικών εξελίξεων.

Eυχαριστώ όμως από τα βάθη της καρδιάς μου τη νεολαία του νομού και όλους τους πολίτες που πίστεψαν στην αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που μας τίμησαν με τη ψήφο τους. Θα είμαι παρών στους αγώνες στο πλαι του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ μας του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΝΤΑ που εδωσε μεγαλο αγώνα και θα ειμαι στο πλαι για όλους τους συμπολίτες, για όλο το νομό.

Θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αγωνιστες συνυποψήφιούς μου στα ψηφοδέλτια της ΕΔΕΜ Και ιδιαίτερως τους συνυποψηφιους που τρεξαμε και οργωσαμε τον νομο απο ακρη σε ακρη και φυσικα ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ /ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ ΘΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΟΥ!!!

Ιδιαιτερο χαιρετισμο στον ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΙΑΚΩΒΟ ΓΡΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ που ΥΠΕΡΕΒΑΛΕ ΕΑΥΤΟΝ και ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!

Στη σύντομη πολιτική μου διαδρομή, έκανα φίλους, πολιτικούς και προσωπικούς, τους οποίους ευχαριστώ για την στήριξη που μου πρόσφεραν από τα βάθη της ψυχής μου.

Θα είμαι πάντα κοντά σε όλους τους συμπολίτες μου, δίπλα στη νεολαία του τόπου μας.

Τέλος ευχαριστώ τους πολίτες της Αχαΐας για την εμπιστοσύνη τους, την οποία εκλαμβάνω ως ρητή εντολή να συνεχίσω είμαι παρών στην υπηρεσία της πατρίδας μας.

Με εκτίμηση,Γιώργος Λεβαντής

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΔΕΜ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015