Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Μαριλία Κάνιστρα: Οι εκλογές είναι αφετηρία!

Μαριλία Κάνιστρα: Οι εκλογές είναι αφετηρία!

Ευχαριστήριο της Υποψήφιας Βουλευτή Αχαϊα με το ΠΟΤΑΜΙ

Κάθε διαδικασία που δίνει το λόγο στον πολίτη, είναι γιορτή και στιγμή ευθύνης.

Το Ποτάμι, σε αυτές τις εκλογές, έβγαλε ρίζες. Απέδειξε ότι αποτελεί μια ουσιαστική πολιτική πρόταση, με θέσεις και προτάσεις. Προτείναμε ένα πλήρες και ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο, στο όποιο είχα την τιμή να συμμετέχω και εγώ.

Επιβεβαιώσαμε την δυναμική και την προοπτική μας και έχουμε πλέον και φωνή στο κοινοβούλιο με την εκλογή του Ιάσονα Φωτήλα, τον οποίο και με αυτή την ευκαιρία συγχαίρω και του εύχομαι καλή δύναμη.

Ήταν μια διαδικασία με συμμετοχή και ενθουσιασμό. Η πρότασή μας βρήκε παντού θετική ανταπόκριση και σχόλια, ακόμα και σε κείνους που δεν κατάφεραν ακόμα να απαγκιστρωθούν από τα παλιά κόμματα.

Πως μπορείς άλλωστε να αντισταθείς την δύναμη της λογικής; Σε ότι με αφορά προσωπικά, είχα την χαρά να επικοινωνήσω με πολύ κόσμο και να γνωρίσω δεκάδες πολίτες σε όλο το νομό μας.

Μπορεί το κρίσιμο να είναι η συλλογή των σταυρών και ευχαριστώ τους 1.318 Αχαιούς που επέλεξαν να με στηρίξουν φέρνοντάς με στην τιμητική 4η θέση, αλλά το ουσιαστικό είναι η δημιουργία ενός μεγάλου ρεύματος σε όλο το Νομό Αχαΐας

Μέσα σε 20 μέρες προσπαθήσαμε να δώσουμε τον δικό μας τόνο και την δική μας καθαρή θέση για τα πράγματα. Χωρίς φανατισμούς και εντυπωσιασμούς. Ξεκινήσαμε μια ουσιαστική σχέση, την οποία θα υπερασπιστούμε και θα εμβαθύνουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω με όλη την καρδιά μου τους συνεθελοντές και τους συνυποψήφιους μου στο Ποτάμι Αχαΐας, για την ωραία μάχη και την ακόμα συναρπαστικότερη πορεία, που μόλις ξεκίνησε!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015