Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Ηλίας Γρηγόρης: θέλουμε πίσω τη χώρα μας και το μέλλον μας

Ηλίας Γρηγόρης: θέλουμε πίσω τη χώρα μας...

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ

Φίλοι και Φίλες

Κυριακή κοντή γιορτή λέει η παροιμία. Και προφανώς μεγάλη. Για τον Ελληνικό λαό, που με ηχηρό τρόπο θα δηλώσει παντού, ότι θέλει να πάρει πίσω τη χώρα του και το μέλλον του.

Ολοι  βλέπουμε να ξαναχαμογελάνε πρόσωπα ,να φωτίζονται βλέμματα, να σχεδιάζονται ακόμα και όνειρα. Αυτά δηλαδή που είχαν εξαφανιστεί από την πατρίδα μας ,λόγω των μνημονιακών επιλογών και επιβολών.

Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ(Σαμαράς –Βενιζέλος) του φόβου αδυνατεί να τρομοκρατήσει πιά. Ο πρωθυπουργός ακόμα και συνεντεύξεις σε συστημικά κανάλια ματαιώνει. Δε μπορεί ,σε συζήτηση , ούτε να ψελίσει κάποιο επιχείρημα που να εξηγεί πειστικά την καταστροφή που έχει προωθήσει στην Ελλάδα και που ζητά τη συνέχισή της.

Η επικράτηση  κοινωνικών και πολιτικών στόχων της Αριστεράς ήταν επιδίωξη πολλών χρόνων για αρκετούς από εμάς. Για μένα προσωπικά εδώ και σχεδόν 40 χρόνια. Αλλά σήμερα δεν πρόκειται μόνο γιαυτό. Ο πολιτικός σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει πια  τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είστε όλοι εσείς. Απλώνει το χέρι του σε όλους, ανεξάρτητα από τα ερωτηματικά , τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς που μπορουν και δικαιούνται να έχουν οι πολίτες. Δε θέλουμε κανένα πίσω μας. Θέλουμε όλο το λαό πλάι μας.

Σας ζητάμε την υποστήριξη σας στη μεγάλη εκλογική μάχη της Κυριακής. Για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη τη νέα κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική αυτοδυναμία στη Βουλή. Δεν επιμένουμε σαυτό από τη συνηθισμένη αλαζονεία της εξουσίας. Το επιδιώκουμε για να πολλαπλασιάσουμε τη δύναμή μας στις εξωτερικές διαπραγματεύσεις που θα  απαιτηθούν .

Αλλά  και  για να μας επιτραπεί η αποτελεσματικότερη προώθηση των στόχων μας για την αναμόρφωση της χώρας μας.

Όπως έγραψε  ο Μαγιακόφσκυ «Ας σπηρουνιάσουμε , λοπόν, το άλογο της ιστορίας»

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσίπρας-Γρηγόρης: βρίσκονται κοντά από τα "πέτρινα" χρόνια του 3%-ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015