Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Την Τρίτη το απόγευμα η ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση του Ιάσωνα Φωτήλα

Την Τρίτη το απόγευμα η ανοιχτή προεκλογ...

Ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι απευθύνει κάλεσμα σε μια βραδιά ανταλλαγής απόψεων

Στο «Τσουμπλέκι» της Πλατείας Γεωργίου καλεί τους Αχαιούς πολίτες ο Ιάσωνας Φωτήλας, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, σε μία πολιτική εκδήλωση που στοχεύει στην ανταλλαγή απόψεων.

Το μαγειρείο-μεζεδοπωλείο «Τσουμπλέκι» βρίσκεται στην πλατεία Γεωργίου και το κάλεσμα του υποψηφίου είναι ανοιχτό για φίλους, γνωστούς και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν μαζί του,

Ο συμπαθής πατρινός δικηγόρος χαίρει εκτίμησης στην πόλη της Πάτρας, εκτίμηση την οποία αντιλαμβάνεται κατά τις επαφές του με συμπολίτες στο πλαίσιο του προεκλογικού του προγράμματος. Γόνος γνωστής πολιτικής οικογένειας, με έντονη συμμετοχή στα κοινά και ο ίδιος αντλεί επιπλέον συμπάθεια και αναγνωρισιμότητα, ως ερασιτέχνης ηθοποιός. Επί χρόνια, μέσα από ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα της πόλης διασκεδάζει τους πατρινούς σκορπώντας γέλιο.

Τώρα απευθύνετε στου Αχαιούς ψηφοφόρους ζητώντας την υποστήριξή τους για λογαριασμό του νεοσύστατου κόμματος «Ποτάμι». «Εμείς, δεν έχουμε περιθώριο να αποτύχουμε» σημείωνε σε πρόσφατη πολιτική του δήλωση. Και συμπληρώνει: «Οι προηγούμενες γενιές πολιτικών σπατάλησαν όλες τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Τις ξόδεψαν απερίσκεπτα, ή με ιδιοτέλεια. Εμείς, επιβάλλεται να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Το Ποτάμι μας καλεί “Να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα”. Δεν είναι σχήμα λόγου, ή πιασάρικο προεκλογικό σύνθημα. Είναι ανάγκη! Και είναι η τελευταία μας ευκαιρία!».Την Τρίτη στη συγκέντρωση στο Τσουμπλέκι θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει περαιτέρω το πολιτικό του σκεπτικό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015