Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Bγήκε ο Τελάλης Θανάσης Τσέρης, άμεσος και με χιούμορ στους δρόμους της Πάτρας

Bγήκε ο Τελάλης Θανάσης Τσέρης, άμεσος κ...
Μαρτάτος Tάκης

Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν βροντοφώναζε όπως είχαμε συνηθίσει άλλες χρονιές από τον Τελάλη της αποκριάς

Το χαρούμενο στίγμα του και το νέο ότι ξεκινά το φετινό καρναβάλι, μετέφερε από το πρωί της Παρασκευής 16 Ιανουαρίου 2015, ο Τελάλης που περιδιάβηκε το κέντρο της Πάτρας και όχι μόνο.

Τελάλης φέτος ανέλαβε τελικά (ντυμένος ανάλογα) ο Πατρινός επιχειρηματίας Θάνος Τσέρης, γνωστός συμπολίτης τόσο από το καφέ στέκι που διατηρεί στο πάνω μέρος της πλ. Γεωργίου όσο και από τις ποδηλατικές του δράσεις.

Σε διαφορετικό ύφος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που ο Τελάλης ήταν πιο βροντερός και παραστατικός στην φωνή (τα τελευταία χρόνια μέχρι και πέρυσι τον ρόλο αυτό είχαμε συνηθίσει να τον αναλαμβάνει ο Γιώργος Λογαράς που ασχολείται με επιτυχία και με το ερασιτεχνικό θέατρο), ο Θάνος Τσέρης φώναζε σε πιο χαμηλό τέμπο φωνής είναι αλήθεια, τα «Χρόνια πολλά» στους περαστικούς και τους καλούσε ευχόμενος «καλή μούρλια» στην τελετή έναρξης του Πατρινού καρναβαλιού 2015 στις 20.30 αυτού του Σαββάτου στην πλατεία Γεωργίου όπου και θα λάβει χώρα το κυρίως πρόγραμμα της τελετής με τον Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδης να κηρύττει την έναρξη της φετινής αποκριάτικης περιόδου.

Αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, να βγει και το άρμα του φετινού βασιλιά καρνάβαλου στην μορφή που έχει μέχρι στιγμής μιας και το άρμα δεν έχει ακόμη βαφτεί και τελειοποιηθεί.

Ο Θάνος Τσέρης από το άρμα του Τελάλη έπιανε κουβέντα με τους περαστικούς, έλεγε αστεία και προσπάθησε να είναι άμεσος όχι πάντα με επιτυχία και όπως προείπαμε καλούσε τον κόσμο να συρρεύσει το βράδυ του Σαββάτου, του Αγίου Αντωνίου στην πλατεία Γεωργίου για να χαρεί και να διασκεδάσει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυακούσαμε και το κλασικό «άνιθος, σπανάκι ρύζι και το καρναβάλι αρχίζει»!

Το άρμα του Τελάλη σήμερα Παρασκευή το απόγευμα θα ακολουθήσει την ακόλουθη διαδρομή.

18.00: Πετρωτό –Πατρών Κλάους-Κουκούλι-Γεν. Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας-Μαρούδα-Γούναρη-Κορίνθου-Πλ. Γεωργίου-Κορίνθου-Αγ. Σοφίας-Κωνσταντινουπόλεως-Μαιζώνος-Κολοκοτρώνη-Οθωνος Αμαλίας-Ερμού-Καραισκάκη-Κολοκοτρώνη-Μαιζώνος-Αγ. Νικολάου-Κανακάρη-Γούναρη-Αγ. Ανδρέου-Καρόλου-Ρήγα Φεραίου-Αράτου-Μαιζώνος-Αγ. Νικολάου-25ης Μαρτίου-Γερμανού-3ου Ορειβατικού-Πλατεία Μαρούδα-Πατρών Κλάους-Πετρωτό.

*Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως του thebest.gr λέγεται ότι μέχρι τελευταία στιγμή ο ρόλος του Τελάλη ήταν να ανατεθεί και πάλι στον Γ. Λογαρά, ωστόσο ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πατρινό Καρναβάλι Νίκος Χρυσοβιτσάνος προτίμησε τελικά άλλο πρόσωπο, τον Θάνο Τσέρη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture