Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαϊα: Τι θα κάνουν οι 4 Δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ και ο Κατσικόπουλος;- Νέα σύσκεψη σήμερα στα γραφεία του κόμματος στην Αχαϊα

Αχαϊα: Τι θα κάνουν οι 4 Δήμαρχοι του ΠΑ...

Κατά 80% έτοιμο το ψηφοδέλτιο λένε στελέχη του κόμματος

Στους τέσσερις Δημάρχους που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και έχουν εκλεγεί σε μεγάλους Δήμους της Αχαϊας είναι στραμμένα τα βλέμματα των δύο πράσινων στρατοπέδων, που προέκυψαν μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου. Πρόκειται για τους Γιώργο  Λαζουρά, δήμαρχο Καλαβρύτων, Θανάση Παναγόπουλο δήμαρχο Αιγιαλείας, Θάνο Καρπή Δήμαρχο Ερυμάνθου και Νίκο Νικολάου δήμαρχο Δυτικής Αχαϊας οι οποίοι δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη σχετικά με τον ...πράσινο που θα ακολουθήσουν αν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι και οι τέσσερις  δήμαρχοι θα παραμείνουν στο κόμμα.

Μυστήριο και η στάση του Δημήτρη Κατσικόπουλου, αν και η σχέση του μέ το μπλοκ της Αχαϊας που στηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου δεν ήταν και η καλύτερη τα τελευταία χρόνια, για να μην πούμε ότι σε πολλές περιπτώσεις οι σχέσεις ήταν εχθρικές, αν θυμηθεί κανείς τις τελευταίες συγκρούσεις με Φούρα.

Σε αναμονή είναι τα στελέχη και για την στάση του πρώην Δημάρχου Ανδρέα Καράβολα.

Στο ΠΑΣΟΚ Αχαίας, παραμένουν από όσο μαθαίνουμε οι Κώστας Χαρισιάδης, Νίκος Τζανάκος, Δημήτρης Πεφάνης, Χρήστος Δημόπουλος, Γαβρίλης Χαρατζίδης, Θανάσης Μπιλίρης κ.α.

Σήμερα το απόγευμα στις 6 συνεδριάζουν εκ νέου τα πέντε  μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάββας Θεοδώρου, Αδαμαντία Νιφόρα, Γιάννης Μαχαίρας, Ζήσης Τσιμούρτος, Ειρήνη Κωνσταντοπούλου, με τους υπέυθυνους του εκλογικού κλιμακίου για τη δυτική Ελλάδα Αγγέλα Τριανταφύλλου και Διονύση Αλευρά προκειμένου να συσταθεί μια Νομαρχιακή εκλογική επιτροπή που θα οδηγήσει σε εκλογές και μετά στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη.

Σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο, έχει ήδη κλείσει κατά 80% και την Πέμπτη θα ανακοινωθεί.

Τα μόνα πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής είναι οι Ρούπας και Σπηλιόπουλος.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο thebest.gr λένε με νόημα  ότι αυτοί που αποχώρησαν από το κόμμα στην Αχαϊα, ούτως ή άλλως είχαν αποστασιοποιηθεί από καιρό,  κάποιοι μάλιστα είναι αμφίβολο αν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές, οπότε η ζημιά είχε ήδη γίνει και δεν αναμένεται μεγαλύτερη.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις