Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο ταλαντούχος λαικός ερμηνευτής Στέφανος Μικρώνης προστέθηκε στο σχήμα γνωστού Πατρινού χώρου διασκέδασης

Ο ταλαντούχος λαικός ερμηνευτής Στέφανος...

Εδώ και ένα μήνα τραγουδά στο Metropolis, σε ένα αξιόλογο πρόγραμμα με έντεχνα και λαικά τραγούδια

Εδώ και περίπου ένα μήνα προστέθηκε στο μουσικό σχήμα ενός από τα πιο αγαπημένα live στέκια της Πάτρας, του Metropolis στην οδό Τσαμαδού πλησίον της Αγίου Ανδρέου, ένας γνωστός και ταλαντούχος ερμηνευτής, με σταθερή παρουσία και εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας και όχι μόνο από το 2000, ο Στέφανος Μικρώνης.

Ο Στέφανος Μικρώνης που έλκει την καταγωγή του από την Λευκάδα αλλά έχει πλέον πολιτογραφηθεί Πατρινός, έχει κάνει σπουδές στο ΑΤΕΙ της Πάτρας στο τμήμα ηλεκτρολόγων αλλά και στην βυζαντινή μουσική και το τραγούδι. Το τραγούδι έμελλε τελικά να τον κερδίσει επαγγελματικά αποτελώντας όπως ο ίδιος ανέφερε στο thebest.gr, την μεγάλη του αγάπη και το «σαράκι» του.

Το πρόγραμμα του Metropolis ξεκινά σε έντεχνους ρυθμούς, συνεχίζει σε πιο λαικά μονοπάτια και κλείνει και πάλι σε έντεχνο μοτίβο. Εκτός από τον Στέφανο Μικρώνη, το σχήμα του μαγαζιού περιλαμβάνει τον Γιάννη Πλασκασοβίτη – κιθάρα και φωνή, τον Πάνο Μυριάνθους – τραγούδι και την Κωνσταντίνα Μπακάλη – τραγούδι.

Το πρόγραμμα παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με το πιο νεανικό – φοιτητικό κοινό να δίνει δυναμικό παρών τις Παρασκευές, ωστόσο όπως ανέφερε ο Στέφανος Μικρώνης στο thebest.gr, μέσα στην περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων θα υπάρξουν και ειδικές βραδιές ενώ θα λειτουργήσουν και την παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Μία αντίστοιχη ειδική βραδιά – χάπενινγκ έχει προγραμματιστεί στο μαγαζί αυτή την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 το βράδυ.

Ο Στέφανος Μικρώνης έχει μία σημαντική διαδρομή στο τραγούδι ενώ τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η σταθερότητα, η καλλιτεχνική ποιότητα και το ταλέντο. Έχει λάβει μέρος και σε εκδηλώσεις – αφιερώματα όπως για τον Νίκο Ξυλούρη στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών αλλά και σε εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ηθοποιού Διονύση Παπαγιαννόπουλου τον Αύγουστο του 2012 στο Διακοπτό.

Στην εκδήλωση εκείνη σε σκηνοθετική επιμέλεια του Παναγιώτη Φαφούτη και με παρουσιαστή τον γνωστό ηθοποιό Τέλη Ζώτο, ο Στέφανος Μικρώνης είχε τραγουδήσει μεταξύ άλλων το αγαπημένο λαικό τραγούδι "Βρέχει στην φτωχογειτονιά".

Να αναφέρουμε τέλος πως ο Στέφανος Μικρώνης έχει κυκλοφορήσει πριν από λίγους μήνες, το καίνουργιο του τραγούδι με τίτλο "Θα' πρεπε", σε μουσική σύνθεση του συνεργάτη του, Πατρινού μαέστρου Τζώννυ Ανδριόπουλου και στίχους του Μάνου Μακρίδη.

Το κομμάτι έχει μάλιστα οπτικοποιηθεί και έχει ανέβει στο youtube όπου και το έχουν δει χιλιάδες επισκέπτες.

Επιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View