Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πλησιάζει η πρεμιέρα του τολμηρού έργου "Effect" στο ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας με τους Αντώνη Καρυστινό και Άννα Μάσχα

Πλησιάζει η πρεμιέρα του τολμηρού έργου ...

Την Τετάρτη το βράδυ θα γίνει ανοικτή πρόβα για τους εκπροσώπους των Μέσων ενημέρωσης

Αυτή την  Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 στις 21.30 θα κάνει πρεμιέρα από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, σε πανελλήνια πρώτη μάλιστα παρουσίαση, το σύγχρονο και τολμηρό έργο  της Βρετανίδας συγγραφέως Lucy Prebble, με τίτλο «Effect -Τομογραφία του έρωτα», στη σκηνή του Δημοτικού θεάτρου Απόλλων, στην πλ. Γεωργίου.

Πρόκειται για ένα συγκινητικό, αστείο και απρόσμενα ανθρώπινο επιστημονικό θρίλερ με έντονο το ερωτικό στοιχείο, που παίζεται ήδη με επιτυχία στο Λονδίνο και τώρα ανεβαίνει για 1η φορά στην Ελλάδα, από το Δημοτικό περιφερειακό θέατρο της Πάτρας σε σκηνοθεσία του σημαντικού σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη.

Η κεντρική αυτή θεατρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα παιχθεί για τουλάχιστον 2 μήνες, έως και τον Φεβρουάριο του 2015. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Αντώνης Καρυστινός (ο οποίος είχε ξανασυνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας παλιότερα, επί καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Γιώργου Κιμούλη, στον Σαιξπηρικό «Κοριολανό»), η Άννα Μάσχα και οι Καλλιόπη Παναγιωτίδου και Μάνος Στεφανάκης.

Ο συμπαθής ηθοποιός Αντώνης Καρυστινός συμμετέχει αυτό το διάστημα, σε έναν από τους βασικούς ρόλους και στο δημοφιλές καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1, το «Μπρούσκο».

Σύμφωνα με το ιδιαίτερο στόρι του έργου «Effect», οι γιατροί παρατηρούν με κάθε λεπτομέρεια  τις χημικές αντιδράσεις στο μυαλό των ερωτευμένων, γιατί δεν ξέρουν τί τις προκαλεί. Η δοκιμή τους όμως αποτυγχάνει.  Έτσι οι γιατροί, αναγκάζονται ν’ αναθεωρήσουν τα όρια ανάμεσα στην τρέλα και την υγεία, τον άνθρωπο και τη χημεία, τον έρωτα και την αγάπη…

Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης υπογράφει και την μετάφραση – θεατρική απόδοση του έργου.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό λέγεται ότι είναι το βίντεο – σκηνικό περιβάλλον  που έχει επιμεληθεί ο Στάθης Μήτσιος.

Επιστημονικός σύμβουλος: Μενέλαος Καραντζάς

Βοηθοί σκηνοθέτη: Παρασκευή Λυπημένου-Ηλιάνα Δουλάμη

Αφίσα: Στάθης Μήτσιος και φωτογραφία αφίσας: Μαριλένα Γρίσπου.

*Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος 15 ευρώ ενώ το φοιτητικό-μαθητικό  –ομαδικό & άνω των 65ετών - 10 ευρώ

Ανέργων, ΑΜΕΑ - 5 ευρώ-Οικογενειακό εισιτήριο -  4 άτομα 30 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προπώληση των εισιτηρίων, στο ταμείο του Δημοτικού θεάτρου "Απόλων", έως τις 8 Δεκεμβρίου, οι τιμές είναι μόλις  10 ευρώ το κανονικό και 8 ευρώ το εκπτωτικό.

Σύμφωνα τέλος με πληροφορίες του thebest.gr, την ερχόμενη Τετάρτη 10/12/2014, στις 21.30 το βράδυ, παραμονές της πρεμιέρας, θα γίνει ανοικτή πρόβα του έργου για τους δημοσιογράφους και φίλους και συνεργάτες του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture