Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Περίπου 700 Πατρινοί απόλαυσαν τον μαγευτικό «Καρυοθραύστη» από τα Κρατικά Μπαλέτα Μόσχας

Περίπου 700 Πατρινοί απόλαυσαν τον μαγευ...

Την περασμένη Δευτέρα το βράδυ στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες δυνάμεις του κλασικού μπαλέτου της Μόσχας, τα Κρατικά Μπαλέτα Μόσχας, με φήμη διεθνή και ιδρυτή και καλλιτεχνικό διευθυντή τον Βατσεσλάβ Γκορντέεφ, χορευτή παγκοσμίου φήμης, που για πολλά χρόνια υπήρξε αστέρι των Μπαλέτων Μπολσόι, επισκέφθηκαν την πόλη της Πάτρας την περασμένη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 και παρουσίασαν με επιτυχία ένα αγαπημένο παραμύθι, τον «Καρυοθραύστη» σε μουσική Τσαικόφσκι στο πλαίσιο του 33ου επετειακού Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ.

Το Συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών - μεγάλη αίθουσα χωρητικότητας 900 και πλέον θέσεων, μπορεί να μην γέμισε τελικά (είναι αλήθεια ότι η τιμή των 40 και 30 ευρώ στην πλατεία αυτή την εποχή της οικονομικής κρίσης ήταν κάπως απαγορευτική) ωστόσο οι θεατές που έφτασαν σε αριθμό τους 700, όπως ανέφερε ο πολιτιστικός σύμβουλος και επικεφαλής του 33ου Φεστιβάλ Πάτρας Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος στο thebest.gr, παρακολούθησαν το μπαλέτο με ξεχωριστό ενθουσιασμό και απόλαυσαν και χειροκρότησαν θερμά την παράσταση και τους μοναδικούς στο είδος τους, χορευτές των Κρατικών Μπαλέτων της Μόσχας. Η διασκευή, χορογραφία και σκηνοθεσία ήταν του Vyacheslav Gordeeev.

Να θυμίσουμε ότι υπήρχαν και φθηνότερα εισιτήρια των 25 ευρώ στον εξώστη.

Η επόμενη προγραμματισμένη παράσταση του 33ου Φεστιβάλ Πάτρας που θα είναι και η τελευταία για το 2014, θα είναι στις 15 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για για την παράσταση – χορευτικό γκαλά των Moscow Soloists Russian Stars που θα πραγματοποιηθεί στις 15/12, στις 17.30 και στις 21.00 το βράδυ στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο. Μέσα στις επόμενες  μέρες αναμένεται να ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων.

Οι φωτ. είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View