Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Άστατος καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα - Στους 17 ο υδράργυρος στη Δυτική Ελλάδα

Άστατος καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα - Σ...

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Άστατο καιρό σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με τοπικές βροχές κατά περιόδους, σποραδικές καταιγίδες κυρίως πάνω από τις θάλασσες και τα νότια ηπειρωτικά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014. Τα φαινόμενα στην ανατολική και νότια χώρα καθώς και στο Αιγαίο θα είναι πιθανόν τοπικά έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου οι θερμοκρασίες θα είναι κατά 4 βαθμούς χαμηλότερες, από 9 έως 17 στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 20 στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 17 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 12 έως 19 στο Βόρειο Αιγαίο, από 15 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα και από 15 έως 24 βαθμούς στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, και τοπικά στα βορειοανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στα νοτιότερα πελάγη θα επικρατήσουν μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά από τις μεσημεριανές ώρες θα αρχίσουν να εξασθενούν και να στρέφονται σε βόρειους σχεδόν μέτριους έως μέτριους 4 με 5 μποφόρ.

Αστατο καιρό με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους και πιθανότητα για πρόσκαιρα έντονα φαινόμενα τις απογευματινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι κατά τόπους μέτριοι 5 μποφόρ.

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 2 με 4 μποφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός