Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

H ... αντισυστημική Γιάννα και η ...μήνυση για δυσφήμιση

H ... αντισυστημική Γιάννα  και η ...μήν...

Tης Γιώτας Κοντογεωργοπούλου

Αν είναι κάτι που με συγκλόνισε από την πρώτη ...νιότη του  αντισυστημικού κινήματος που ακολούθησε την έκπτωση του δικομματισμού και την κατρακύλα του στον  κατήφορο τον χειρότερο και  από αυτόν τον περίφημο στον οποίο είχε περιπέσει η Ζωή Λάσκαρη στην ομώνυμη ταινία, ήταν τα, ελαφρά τη καρδία, άλματα ορισμένων καλογυαλισμένων γραναζιών του συστήματος, κάτι  βολεμένων –παντοιοτρόπως- από την πολυετή σκουριά, οι οποίοι με τέμπο και θέρμη πήραν την σημαία της καταγγελίας, φόρεσαν και μια καρφίσα του Τσε και βγήκαν να αφορίσουν τους μέχρι χθες συνδαιτημόνες τους, τους χορηγούς και τους «πατριούς τους».

Kάποιοι  εξ αυτών δε, είχαν και εξακολουθούν να   έχουν το θράσος να καταγγέλλουν το σύστημα, μέσα από τα πολυτελή τους γιοτ, καθαρίζοντας τα χέρια τους από τον αστακό που τους έπεσε βαρύς το βράδυ πριν το πάρτυ με πριβέ καλεσμένο τον Σάκη Ρουβά, αραγμένοι στη Μύκονο, μετά το botox του μήνα.

Αλλά και σε χαμηλότερα κλιμάκια, μπορείς να απολαύσεις πολλά και γνωστά... ρουλεμάν της παλαιοπασοκικής και παλαιοδεξιάς μηχανής, να δηλώνουν αμέτοχα του φόνου και να διαλαλούν σε όλους τους τόνους τη διάθεσή τους να βγουν μπρστάρηδες στον νέο τον αγώνα της εξυγίανσης, καθώς εκεί διαφαίνονται οι νέες θέσεις και οι καρέκλες τις οποίες δεν μπορούν να φανταστούν μακριά τους. Τέτοια είδαμε πολλά και εδώ στην Αχαϊα και ακόμη μετράμε πολλές ανάλογες κωλοτούμπες.

Διότι μόνο αστείο είναι να βλέπεις την αγωνιώδη προσπάθεια ορισμένων να μεταμορφωθούν, μετά την θηριώδη κατακραυγή της κοινωνίας  και να καθαρθούν στην κολυμβήθρα π.χ. του ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι επειδή απλώς έχουν την αίσθηση ότι στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι, άλλοι επειδή απλά παραμένουν αμετανόητοι συστημικοί και κολλάνε με πάθος στην διαφαινόμενη νέα εξουσία, για όποιο λόγο, για όποιο αντίδωρο.

Mπροστάρισσα -εκ γεννετής- η Γιάννα Αγγελλοπούλου αφού έζησε το her greek drama, είπε να ηγηθεί και του νέου αυτού κινήματος γυρίζοντας το drama σε κωμωδία και καταφέροντας άλλη μια μαχαιριά στο ίδιο το αντισυστημικό κίνημα το οποίο υπό κανονικές συνθήκες κάτι Γιάννες, θα πρέπει να τις τυπώνει σε αφίσσες καταζητούμενου για προσβολή και δυσφήμισή του.

Διότι άντε και αντέξαμε τον Λάκη τον Λαζόπουλο, τον συνομιλητή και συνδαιτημόνα της Δήμητρας του Ανδρέα, τον φωτογραφημένο στα  κότερα του ελληνικού καλοκαιριού που ρίχνουν  άγκυρα σε Μύκονο και Πάρο, τον αδρά αμειβόμενο τηλεοπτικό αστέρα, τον επαναστάτη με τα πάνινα παπούτσια που απλώνει την αρίδα του στα δερμάτινα καθίσματα των πολυτελών θαλαμηγών των φίλων του.

Άντε είπαμε, αυτός είναι καλλιτέχνης, είναι άνθρωπος του πνεύματος, έχει το δικό του θεό, άλλο που τον στεγάζει στα ξωκλήσια του Αιγαίου. Αλλά μέχρι εδώ.

Αυτό το τελευταίο τέρας με την αντισυστημική Γιάννα την –τέως ιδιοκτήτρια του Ελεύθερου Τύπου- την βασίλισσα των δις που κόβουν βόλτα μαζί της  στο εξωτερικό,   δεν μπορεί να το καταπιεί κανείς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να το ψάξει πλέον το θέμα. Kινδυνεύει να το πάθει σαν το ΠΑΣΟΚ  με τον Πάγκαλο. Κάθε που μιλάει κάποιος σαν την Γιάννα, χάνει και κάτι. Οι υπόλοιποι χάνουμε τον... μπούσουλα.

Είναι αυτό που λέμε: Θες να γίνεις ΣΥΡΙΖΑ και δεν σ΄αφήνουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις