Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 24 Σεπτμεβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 24 Σεπτμεβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Περίοδος ξεκινημάτων για το ζώδιό σας, ειδικά τώρα που γίνεται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ενώ οι επόμενες μέρες είναι κατάλληλες για ν' αρχίσετε πράγματα και να πάρετε πρωτοβουλίες. Φροντίστε αυτό να γίνει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, γιατί τον Οκτώβριο με την επιρροή του ανάδρομου Ερμή δεν θα ευνοούνται τα ξεκινήματα.

 

Σκορπιός

Έναν μήνα με το ξεκίνημα... τελειωμάτων, ανοίγει η Νέα Σελήνη σήμερα, καθώς γίνεται στον τελευταίο σας οίκο και ζητά την ολοκλήρωση διάφορων θεμάτων, ώστε στην περίοδο των γενεθλίων σας να κάνετε μια νέα αρχή. Έτσι θα κλείσετε κάποιους κύκλους, ενώ θα είναι πιο εσωστρεφής μήνας, με ανάγκη για ησυχία και περισσότερο ύπνο.

Τοξότης

Ιδανικές οι επόμενες μέρες, οι υπόλοιπες του Σεπτεμβρίου δηλαδή, για το ξεκίνημα δραστηριοποίησης σε ομάδες, οργανώσεις, συλλόγους, κόμματα κλπ. Η Νέα Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση στη δικτύωση και ευνοεί τα παραπάνω ξεκινήματα, όπως και την έναρξη μιας ιστοσελίδας. Θα φέρει και νέους φίλους στη ζωή σας και αρκετή κοινωνικότητα. Νέα σχέδια.

Αιγόκερως

Λόγω της Νέας Σελήνης σήμερα, ανοίγει ένας σεληνιακός μήνας με έμφαση στα επαγγελματικά, ενώ οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές για ανάλογα ξεκινήματα και για συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Προωθήστε τον εαυτό σας κοινωνικά. Φροντίστε αυτά να γίνουν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου γιατί ο Οκτώβριος θα έχει ανάδρομο Ερμή και δεν θα ευνοεί.

Υδροχόος

Καλή περίοδος για το ξεκίνημα σπουδών και νομικών διεκδικήσεων ή για το ξεκίνημα επαφών με το εξωτερικό και για ταξίδια, λόγω της Νέας Σελήνης σήμερα. Καλό θα ήταν όλα αυτά να γίνουν τούτες τις μέρες, τις υπόλοιπες του Σεπτεμβρίου δηλαδή, γιατί ο ανάδρομος Ερμής τον Οκτώβριο δεν θα ευνοεί τα νέα πράγματα.

Iχθύες

Έντονη ενασχόληση με θέματα οικονομικά, κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, εφοριακά, συντάξεις, διατροφή συζύγου, χορηγίες κλπ, θα φέρει αυτή η περίοδος που ξεκινά τώρα με τη Νέα Σελήνη. Ιδανικές οι μέρες μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου για το ξεκίνημα τέτοιων διαδικασιών, γιατί τον Οκτώβριο δεν θα ευνοεί ο ανάδρομος Ερμής.

Κριός

Νέα σελήνη στον Ζυγό σήμερα, η οποία ανοίγει έναν μήνα κοινωνικό, ενώ οι επόμενες μέρες είναι καλές για το ξεκίνημα σχέσεων και συνεργασιών. Εκμεταλλευτείτε τον υπόλοιπο Σεπτέμβριο για ανάλογα ξεκινήματα, γιατί ο Οκτώβριος δεν θα ευνοεί, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Με τρεις πλανήτες στον Ζυγό σήμερα και αύριο λοιπόν, υπάρχει αυξημένη κοινωνικότητα.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα με έμφαση στην εργασία, την υγεία και την παραγωγικότητα, γι' αυτό η καθημερινότητά σας θα είναι γεμάτη τις επόμενες εβδομάδες. Ευνοούνται τις μέρες αυτές τα επαγγελματικά ξεκινήματα αλλά και το ξεκίνημα μιας δίαιτας ή θεραπείας – μην τα αναβάλλετε για τον Οκτώβριο γιατί θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής.

Δίδυμοι

Ανοίγει έναν δημιουργικό, θετικό κι ερωτικό μήνα η Νέα Σελήνη σήμερα, ενώ οι υπόλοιπες μέρες του Σεπτεμβρίου είναι κατάλληλες για το ξεκίνημα δημιουργικών project και για νέους έρωτες. Καλές μέρες και για το ξεκίνημα δραστηριοτήτων που αφορούν τα παιδιά. Σήμερα και αύριο με τρεις πλανήτες στον Ζυγό, θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση.

Καρκίνος

Έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια θα δώσει αυτός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά τώρα με τη Νέα Σελήνη. Ιδανικές οι επόμενες μέρες του υπόλοιπου Σεπτεμβρίου για μια μετακόμιση και για τακτοποίηση ζητημάτων ακινήτων και οικογενειακών. Μην τα αναβάλλετε για τον Οκτώβριο γιατί ο ανάδρομος Ερμής δεν θα ευνοεί.

Λέων

Σήμερα η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανοίγει έναν μήνα επικοινωνιακό και κοινωνικό, ενώ αυτές οι μέρες, οι υπόλοιπες του Σεπτεμβρίου δηλαδή, ευνοούν ιδιαίτερα το ξεκίνημα επαφών, συζητήσεων και συμφωνιών, αλλά και το ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Επίσης θα είναι ένας μήνας με πολλές μετακινήσεις αλλά και με βόλτες, συναντήσεις, γνωριμίες.

Παρθένος

Έμφαση στα οικονομικά σας δίνει η Νέα Σελήνη, η οποία ανοίγει έναν μήνα με αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες, πληρωμές και άλλες συναλλαγές, ή με το ξεκίνημα κάποιων δραστηριοτήτων που πρόκειται να αποφέρουν έσοδα. Μην αναβάλλετε αυτό το ξεκίνημα για τον Οκτώβριο, γιατί θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής και δεν θα ευνοεί.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being