Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τα «Τερατάκια» ετοιμάζονται να αποθεώσουν την Lady Gaga – Στους ρυθμούς της αποψινής συναυλίας της η Αθήνα - Και Πατρινοί φαν στο ΟΑΚΑ

Τα «Τερατάκια» ετοιμάζονται να αποθεώσου...

Στις 21.00 υπολογίζεται να ξεκινήσει η συναυλία υπερπαραγωγή της σούπερ σταρ της ποπ στο ΟΑΚΑ – Οι πόρτες εισόδου θα ανοίξουν από τις 18.30

Τα πάντα είναι έτοιμα για την έναρξη της πολυαναμενόμενης συναυλίας-σόου της Lady Gaga απόψε στις 21.00 στο ΟΑΚΑ.

H εκκεντρική pop-star απασχολεί από την περασμένη Τετάρτη που έφτασε στην Αθήνα, τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης (το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star χθες Πέμπτη έκανε ζωντανή σύνδεση με την είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, όπου απ’ έξω περίμεναν πολλοί ένθερμοι θαυμαστές της, τα περιβόητα «τερατάκια) τόσο με την παντελή... σχεδόν απουσία κάθε δημόσιας εμφάνισης όσο και με τις συνεχείς αναρτήσεις της σε social media.

Όπου δεν παραλείπει να εκφράσει την αγάπη της για την Ελλάδα και τον ενθουσιασμό για την θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν.

Η Lady Gaga έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης 17/9 και έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από εκατοντάδες θαυμαστές της που την περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση, φορώντας διχτυωτό παρεό και δύο μεταλλικά κοχύλια να κρύβουν το μπούστο της, βγήκε από τις πύλες του αεροδρομίου, όπου την περίμεναν εκατοντάδες θαυμαστές της να την αποθεώσουν.

Χορευτές και άλλοι περφόρμερ, με ανάλογη εκκεντρική αμφίεση, την περικύκλωσαν και τη σήκωσαν ψηλά για να χαιρετίσει το πλήθος.

Αν και ακύρωσε κάθε προγραμματισμένη δημόσια εμφάνιση, οι θαυμαστές της έχουν στήσει υπομονετικά καρτέρι έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει στο Σύνταγμα για να την δουν έστω και λίγο από κοντά.

Η συναυλία, που φέρει τον τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της Lady Gaga, που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη 10/9 από το Ντουμπάϊ, πήγε στο Τελ Αβίβ στις 13/9, και θα συνεχιστεί στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη, όπου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, στο Στάδιο της Τεχνολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου της πόλης.

Η περιοδεία όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας Ημερησία, πραγματοποιείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop της lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Τα δημοφιλή τραγούδια του νέου της άλμπουμ, ανάμεσα τους το «Applause» αλλά και το "Venus - Αφροδίτη" (εξ' ου και η εμφάνιση της ως θεά Αφροδίτη του Μποτιτσέλι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος) θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει απόψε στην Αθήνα μαζί βεβαίως με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες της.

Η ξεχωριστή αυτή παράσταση, για άλλους «το καλλιτεχνικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στον χώρο της ποπ μουσικής», περιέχει μουσική, χορό, επίδειξη μόδας και πάρτυ - στοιχεία που ενσωματώνονται πάντοτε σε όλα τα σόου της διάσημης τραγουδίστριας.

Η τεράστια σκηνήτου σώου, θα είναι σαν μια απέραντη πασαρέλα στην οποία θα παρελαύνει τραγουδώντας και χορεύοντας η Lady Gaga, έχοντας μαζί της 14 χορευτές και 5 μουσικούς, αλλάζοντας συνεχώς, επί σκηνής, ρούχα, περούκες, φτερά.

Η σκηνή ονομάζεται «Fat Lady», δηλαδή «Χοντρή Κυρία», και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31 μ, το ύψος 21 μ και όλη μαζί καλύπτει χώρο 2000 τετραγωνικών μέτρων.

Θα κρεμαστούν δυο γιγαντοοθόνες LED, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ, από μόνα τους ζυγίζουν περίπου 30 τόνους.

Να προσθέσουμε ότι οι φανατικοί θαυμαστές της Lady Gaga εκτός από ζητωκραυγές, πολύωρη αναμονή δεν έκρυψαν και τα δάκρυα τους από την μεγάλη χαρά τους που είδαν live, από κοντά στο αεροδρόμιο το ίνδαλμα τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View