Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στην Πάτρα - Κατάμεστα από κόσμο τα Παλαιά Σφαγεία όπου τραγούδησε

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την συναυλία της Νατάσσας...

Τίτλος της μουσικής της παράστασης ήταν "Πάμε ξανά"

Κατάμεστος από κόσμο, όπως αναμενόταν ήταν την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 το βράδυ, ο χώρος των Παλαιών Σφαγείων – πρώην Πολιτεία στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα όπου εμφανίστηκε η 28χρονη ταλαντούχα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου στην τελευταία παράσταση για το καλοκαίρι, του προγράμματος της με τίτλο "Πάμε Ξανά".

Το Πατρινό κοινό, νεανικό κατά βάση, συμμετείχε με μεγάλο ενθουσιασμό στο μοναδικό αυτό ταξίδι που καθιέρωσε τη Νατάσσα Μποφίλιου ως μία από τις πιο επιτυχημένες ερμηνεύτριες του καιρού μας και της γενιάς της. Διότι δεν είναι και λίγο να είσαι μία νέα καλλιτέχνιδα με μία προσωπική μουσική διαδρομή τεσσάρων, πέντε χρόνων και να καταφέρνεις να γεμίζεις άνετα τους χώρους όπου εμφανίζεσαι αφήνοντας συνάμα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Συνταξιδιώτες της Νατάσσας Μποφίλιου ήταν ο Θέμης Καραμουρατίδης και η εκπληκτική ορχήστρα που πραγματικά δημιούργησαν ένα άψογο αποτέλεσμα. Πάθος, αίσθημα, κέφι αλλά και χιούμορ δημιούργησαν μια αξέχαστη μουσική βραδιά ενώ τα σχόλια των Πατρινών που παρακολούθησαν την συναυλία ήσαν ιδιαίτερα θετικά.

Όχι μόνο "Εν λευκώ" και "Τσιγάρα βαριά" αλλά και "Μην Κλαις", "Το μέτρημα" και "Το δίχτυ" γέμισαν το κοινό με συγκίνηση αλλά και προσμονή για την επόμενη εμφάνισή της στην Πάτρα.

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View