Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά "Κάστρο" - Δείτε το πρόγραμμα

Πάτρα: Συνεχίζονται οι προβολές στο θερι...

Στο Ρίο

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 4/9 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/9

«SEXTAPE: ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΒΡΑΔΙΑ»

Σκηνοθεσία: Τζέικ Κάσνταν
Πρωταγωνιστούν: Κάμερον Ντίαζ, Τζέισον Σίγκελ, Ρομπ Λόου, Έλι Κέμπερ, Ρομπ Κόρντρι
Κατηγορία: Κωμωδία
Διάρκεια: 95'Υπόθεση:
Στην αρχή της γνωριμίας τους, ο Jay (Jason Segel) και η Annie (Cameron Diaz) είχαν μια παθιασμένη σχέση. Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε, απέκτησαν δύο παιδιά και η ερωτική τους ζωή χρειάζεται επειγόντως ανανέωση. Έτσι, αποφασίζουν να γυρίσουν τη δική τους ερωτική ταινία, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους σε ένα τρίωρο μαραθώνιο. Την επόμενη μέρα όμως ανακαλύπτουν ότι οι προσωπικές τους στιγμές δεν είναι πια και τόσο προσωπικές. Αρκεί ένα λάθος κλικ και το υλικό που είχαν «σώσει» διαδικτυακά μπορεί να γίνει παγκόσμιο θέαμα.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 11/9 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9

«ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΚΟΛΠΟ»

Διάρκεια: 96’

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Vinko Brešan

Σενάριο: Mate MatišićLazar Ristovski

Παίζουν: Krešimir Mikić, Nikša Butijer, Marija Škaričić, Dražen Kühn, Jadranka Đokić

 

Υπόθεση:
Ο πατήρ Φαμπιάν αναλαμβάνει καθήκοντα σε ένα μικρό νησί των Δαλματικών ακτών που μαστίζεται από υπογεννητικότητα. Υπό την απειλή να μειωθεί το καθολικό ποίμνιο του, συλλαμβάνει ένα σατανικό σχέδιο. Με τη βοήθεια του περιπτερά του χωριού τρυπάνε όλα τα προφυλακτικά που είναι προς πώληση, ενώ αργότερα μπαίνει στο κόλπο και ο φαρμακοποιός του χωριού, ο οποίος αντικαθιστά τα αντισυλληπτικά χάπια με βιταμίνες. Σύντομα, μία σειρά από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες θα προκαλέσουν το απόλυτο χάος και το αφελές σχέδιο θα φανερώσει όλες τις αδυναμίες του.

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/9 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/9

«ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ»

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Ντε Σοβερόν
Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Άρι Αμπιτάν, Μέντι Σαντούν, Φρεντερίκ Σο, Ελοντί Φοντάν
Κατηγορία: Κωμωδία
Διάρκεια: 97'

Υπόθεση:
H Μαρί και ο Κλοντ Βερνέιγ, είναι ένα παραδοσιακό ζευγάρι της μεσοαστικής Γαλλικής κοινωνίας, και έχουν τέσσερις υπέροχες κόρες. Οι τρεις από αυτές, η Ιζαμπέλ, η Οντίλ και η Σεγκολέν, έχουν παντρευτεί ξένους γαμπρούς. Όταν η τέταρτη, η Λορ, τους ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί τον Σάρλ, οι γονείς της είναι τρισευτυχισμένοι! Ένας γαλλικός παραδοσιακός γάμος επιτέλους! Η Λορ όμως έχει παραλείψει μία σημαντική λεπτομέρεια… ο Σάρλ είναι από την Αφρική. Ξεκαρδιστικές σκηνές με τη Μαρί να έχει πέσει σε κατάθλιψη και τον Κλοντ να προσπαθεί να σαμποτάρει το γάμο.

 

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 18/9 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/9

«LUCY»

Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν
Πρωταγωνιστούν: Σκάρλετ Τζοχάνσον, Μόργκαν Φρίμαν
Κατηγορία: Επιστημονικής Φαντασίας
Διάρκεια: 90'

Υπόθεση:
Έχοντας δημιουργήσει μοναδικούς χαρακτήρες - icons όπως η Νικίτα (La Femme Nikita) και με ταινίες όπως οι Leon & Tο Πέμπτο Στοιχείο (Τhe Fifth Element), ο σκηνοθέτης Λικ Μπεσόν έρχεται αυτή τη φορά να χρίσει πρωταγωνίστριά του σε αυτήν την καταιγιστική περιπέτεια μια νεαρή φοιτήτρια, τη Lucy, που ζει ανέμελα στο Τόκιο, την οποία ο φίλος της εξαπατά προκειμένου να παραδώσει μια βαλίτσα σε έναν κινέζο μαφιόζο. Προτού καταλάβει καν πού έχει βρεθεί μπλεγμένη, η Lucy βρίσκεται όμηρος των Κινέζων και μάλιστα με μια πολύ επικίνδυνη συνθετική ουσία εμφυτευμένη στην κοιλιά της, με σκοπό την παράνομη εισαγωγή της, με αυτόν τον τρόπο, σε διάφορες χώρες. Όταν το υλικό διαχέεται στην κοιλιά της, η Lucy αποκτά ξαφνικά υπερφυσικές δυνάμεις, που την αλλάζουν για πάντα. Ξαφνικά μπορεί να ακούει και να αισθάνεται τα πάντα (χώρο, αέρα, δονήσεις, ανθρώπους, βαρύτητα…) ενώ αποκτά τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές δυνάμεις και την ικανότητα να ελέγχει την ύλη. Στη σκηνοθετική αυθεντία του Λικ Μπεσόν προστίθεται η σέξι «Μαύρη Χήρα» Σκάρλετ Τζοχάνσον σε ρόλο «ερασιτέχνη» εμπόρου ναρκωτικών που θα χρησιμοποιήσει όλη την απέραντη γνώση που αποκτά προκειμένου να εκδικηθεί όσους την οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση, αλλά και να συμβάλλει στην εξερεύνηση των δυνατοτήτων του ανθρώπινου μυαλού όταν εκείνο σταδιακά αρχίζει και γιγαντώνεται, έχοντας και τον Μόργκαν Φρίμαν συνοδοιπόρο της. Ένα κινηματογραφικό στοίχημα που αναμφίβολα θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

 

 

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ   ΤΗΛ 2610994765

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 22:00

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture