Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα του νέου φιλμ της Disney, «Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες» – Δανείζουν τις φωνές τους οι Γ. Καπουτζίδης και Ντορέττα Παπαδημητρίου

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα του νέου φιλ...

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Στην πρεμιέρα της νέας παιδικής ταινίας του στούντιο της Disney, «Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες» την περασμένη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014, στα Village Cinemas στο The Mall Athens (που γέμισαν από χαρούμενα πιτσιρίκια που απόλαυσαν την καλογυρισμένη ταινία), παρευρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός, από το σήριαλ «Στο παρά πέντε», Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος είναι η ελληνική φωνή του αγαπητού πρωταγωνιστή της ταινίας, Ντάστι Κροπχόπερ.

Το φιλμ ψηφιακού animation «Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες» που είναι γυρισμένο και σε 3D, έχει ήδη φτάσει σε εισπράξεις τα 95 εκατομμύρια δολάρια και στην πρωτότυπη κόπια ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών Ντέιν Κουκ και Στέισι Κιτς.

Μετά την έξοδο της πρώτης επιτυχημένης ταινίας "Αεροπλάνα" το 2013, η Disney απογειώνει για ακόμη μια φορά το παιδικό κοινό, με το sequel "Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες". Ακολουθώντας τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της πρώτης ταινίας, το χιούμορ, τη δράση, τη συγκίνηση, τους ιδιαίτερους χαρακτήρες σε συνδυασμό με ένα περιπετειώδες σενάριο, το "Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες" είναι το ιδανικό δεύτερο μέρος της διαφαινόμενης, όπως φημολογείται, εναέριας τριλογίας.

O παγκοσμίου πλέον φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Dusty μαθαίνει τα κακά μαντάτα. Η μηχανή του έχει καταστραφεί ολοσχερώς και όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά. Η λύση είναι μία: πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει και να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Με τους νέους του συντρόφους θα ριχτούν με τα μούτρα στην πυρόσβεση μιας επικού μεγέθους πυρκαγιάς. Μήπως ήρθε η ώρα ο Dusty να αναδειχτεί σε πραγματικό ήρωα;

Σκηνοθεσία - Roberts Gannaway.

Σενάριο - Jeffrey M. Howard.

Παραγωγή - John Lasseter.

*Παρούσα στην πρεμιέρα της ταινίας στην Αθήνα ήταν και η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας διανομής Feelgood Entertainment, Ειρήνη Σουγανίδου.

Στην μεταγλωττισμένη κόπια της ταινίας στα Ελληνικά ακούγεται και η φωνή της Αιγιώτισσας ηθοποιού Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View