Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 25 Ιουλίου

Τα ζώδια για σήμερα 25 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Λέων

Κάποια γραφειοκρατικά, οικονομικά ή άλλα θέματα που πρέπει να κλείσουν παρουσιάζουν απρόοπτες εξελίξεις τις τελευταίες μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ και στα ταξίδια είναι πιθανά διάφορα απρόοπτα. Ωστόσο η θετική όψη Ερμή-Κρόνου τελικά θα φέρει την αίσια έκβαση αυτών και σταθεροποίηση ψυχική μετά την αναστάτωση.

Παρθένος

Τα σχέδιά σας είναι πιθανό ν' αλλάζουν και οι φίλοι λειτουργούν κάπως ασταθώς τις τελευταίες μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, μια όψη που επίσης φέρνει και κάποια έκτακτα οικονομικά θέματα. Κορυφώνεται σήμερα αυτή η επιρροή, όμως κορυφώνεται και η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που τελικά με σωστούς χειρισμούς θα αποκαταστήσει τα παραπάνω.

Ζυγός

Η επικοινωνία στα επαγγελματικά και στις σχέσεις είναι ασταθής με την όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί να υπάρχουν μικρά ή μεγαλύτερα απρόοπτα, ακόμα και βλάβες, ενώ λέγονται και λόγια που σας ταράζουν. Ωστόσο η θετική όψη Ερμή-Κρόνου φέρνει εποικοδομητικές συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες.

Σκορπιός

Δύο όψεις κορυφώνει σήμερα ο Ερμής. Απ' τη μία το δύσκολο τετράγωνό του με τον Ουρανού προκαλεί απρόοπτα στα ταξίδια και στο χώρο δουλειάς, ενώ φέρνει κριτική και αποξένωση με συγγενείς. Απ' την άλλη, η θετική όψη με τον Κρόνο βοηθά μέσα απ' τη σοβαρότητα που δείχνετε να γίνουν επιτυχημένες επαφές και αποκατάσταση προβλημάτων.

Τοξότης

Λόγω της δύσκολης όψης Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί τις τελευταίες μέρες να υπάρχουν προβλήματα επικοινωνιακά στη δουλειά αλλά και στα ερωτικά. Βλάβες σε συσκευές επικοινωνίας. Όμως η θετική γωνία Ερμή-Κρόνου τελικά αποκαθιστά τα προβλήματα, ενώ γίνονται και κάποιες σοβαρές προτάσεις, επαφές, συζητήσεις και κλείσιμο θεμάτων.

Αιγόκερως

Νευρική ένταση και πολλές σκέψεις προκαλεί η δύσκολη γωνία Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ λέγονται και κάποια απότομα λόγια στις σχέσεις. Επικοινωνιακά απρόοπτα και “βραχυκυκλώματα”. Όμως η ευνοϊκή όψη Ερμή-Κρόνου τελικά μέσα απ' την σωστή και υπεύθυνη αντιμετώπιση φέρνει αποκατάσταση αλλά και εποικοδομητικές επαφές.

Υδροχόος

Πολλές σκέψεις και επικοινωνιακά προβλήματα στη δουλειά και στην καθημερινότητα φέρνει η δύσκολη όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ είναι πιθανές και διάφορες βλάβες. Απρόοπτα στις μετακινήσεις. Όμως ταυτόχρονα η θετική γωνία Ερμή-Κρόνου φέρνει σοβαρές κι επιτυχημένες επαγγελματικές προτάσεις, επαφές και συμφωνίες.

Iχθύες

Κάπως ασταθή τα πράγματα στα οικονομικά και τα ερωτικά τις τελευταίες μέρες, λόγω του τετραγώνου Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα και φέρνει έκτακτα έξοδα αλλά και απότομα λόγια ή συμπεριφορές. Ωστόσο έρχεται η θετική γωνία Ερμή-Κρόνου τελικά να αποκαταστήσει τη σταθερότητα μέσα από κάποια σωστά και σοβαρά λόγια και κινήσεις.

Κριός

Μια δυσμενή και μια θετική όψη κορυφώνει σήμερα ο επικοινωνιακός Ερμής. Απ' τη μία το δύσκολό του τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνει επικοινωνιακά “βραχυκυκλώματα”, ακόμα και βλάβες σε συσκευές τις τελευταίες μέρες, απ' την άλλη, η θετική του όψη με τον Κρόνο βοηθά σε επιτυχημένες συμφωνίες κι επαφές για θέματα οικονομικά, σπιτιού κι ακινήτων.

Ταύρος

Είναι λογικό να υπάρχει νευρική κι επικοινωνιακή αστάθεια τις τελευταίες μέρες, λόγω του τετραγώνου Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που ίσως προκαλεί και δυσκολία στον ύπνο. Απρόοπτα στις μετακινήσεις. Η θετική όψη όμως του Ερμή με τον Κρόνο βοηθά στο να γίνουν εποικοδομητικές συζητήσεις κι επαφές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Δίδυμοι

Αστάθεια οικονομική, με πιθανά έκτακτα έξοδα, φέρνει η δύσκολη όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί και τα σχέδιά σας ν' αλλάζουν ξαφνικά τις τελευταίες μέρες. Απότομα λόγια που σας ξαφνιάζουν σε φιλίες. Όμως η θετική όψη Ερμή-Κρόνου βοηθά να γίνουν εποικοδομητικές εργασιακές και οικονομικές επαφές, γνωριμίες, συμφωνίες.

Καρκίνος

Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια δυσμενή και μια ευνοϊκή όψη. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό προκαλεί νευρικότητα, πολλές σκέψεις και επικοινωνιακά απρόοπτα τις τελευταίες μέρες, ωστόσο η θετική του όψη με τον Κρόνο βοηθά στο να γίνουν σοβαρές γνωριμίες και συζητήσεις στα ερωτικά και για δημιουργικά project.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being