Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H παράσταση "Πίσω στο 2054" αυτή την Τετάρτη στο Πολύεδρο της Πάτρας, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

H παράσταση "Πίσω στο 2054" αυ...

Αντί εισιτηρίου η ομάδα C’est la vie παρακαλεί τους θεατές να φέρουν τρόφιμα στερεάς μορφής που θα διατεθούν στο ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης»

Η θεατρική ομάδα C’est la vie θα παρουσιάσει την πρώτη της θεατρική παράσταση με τίτλο «Πίσω στο 2054» αυτή την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014, στις 8:30 το βράδυ στον δροσερό κήπο του Πολύεδρου, στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα.

Ο Ηλίας, η Αγγελική, η Νάταλι και η Λίνα αγαπάνε το θέατρο, τους ανθρώπους και την ελευθερία. Την ελευθερία του μυαλού, της ψυχής και της έκφρασης. Ακόμα, πιστεύουν πως η αγάπη πρέπει να μοιράζεται, να πολλαπλασιάζεται και να προσφέρεται, να μη μένει στάσιμη ποτέ.

Έτσι ένα απόγευμα πήγαν για καφέ, γνωρίστηκαν και έγιναν ομάδα για να μοιράσουν την αγάπη τους, έχοντας ως στόχο η ομάδα τους να μεγαλώσει από ανθρώπους που ξέρουν να αγαπούν και να αγαπιούνται και όλοι μαζί να μας πείσουν πως τα όνειρα πραγματοποιούνται όταν τα πιστεύεις πολύ και πως εν τέλει C'est la vie…

''Όταν ο καθένας μας κάνει ένα βήμα προς το φως, ο κόσμος κάνει 7 δισεκατομμύρια''.

Στην παράσταση παίζουν οι εξής: Αγγελική Καραπιπέρη, Ηλίας Καψής, Νάταλι Γιαννοπούλου, Λίνα Γεωργούση.  Στον ρόλο του ''μέλλοντος'' η Βασιλική Ζαφειροπούλου.

*Αξίζει να σημειωθεί και να διευκρινιστεί ότι αντί εισιτηρίου η ομάδα C’est la vie παρακαλεί τους θεατές να φέρουν τρόφιμα στερεάς μορφής που θα διατεθούν στο ίδρυμα της Πάτρας, «Κιβωτός της Αγάπης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View