Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το ρεσιτάλ με την Νέλη Σεμιτέκολο και τον Κωνσταντίνο Σφέτσα στην Πάτρα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το ρεσιτάλ με την Νέλη Σε...

Η συναυλία δόθηκε στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο, στην άνω πόλη

Με το ρεσιτάλ κλασικής μουσικής για Βιολεντσέλο και Πιάνο με τους εξαίρετους σολίστ Κωνσταντίνο Σφέτσα και Νέλη Σεμιτέκολο,  συνεχίστηκαν την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 το βράδυ στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο, στην άνω πόλη, οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Στο αίθριο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, ακούστηκαν έργα των Ludwig van Beethoven: Σονάτα αρ. 5 για τσέλο και πιάνο σε ρε μείζονα, έργο 102,  F. Liszt - La lugubre gondola, A. Schnittke Cello Sonata no.1, F. Chopin. Introduction and Polonaise brillante in C Op. 3.

Ανάμεσα στο κοινό που απόλαυσε την μουσική βραδιά και χειροκρότησε θερμά τους δύο μουσικούς, ήταν η δημοτική σύμβουλος Βίβιαν Σαμούρη, ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας Βαγγέλης Πολίτης, ο γλύπτης Διονύσης Γερολυμάτος, η συγγραφέας Ρέα Γαλανάκη με τον σύζυγο της, πανεπιστημιακό Ηλία Κούβελα, κ.α.

*Η διακεκριμένη πιανίστα Νέλη Σεμιτέκολο είχε εμφανιστεί και πέρυσι στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, μαζί με τον Θάνο Μικρούτσικο στον ελαιώνα του Κάστρου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture