Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μάλλον στις αρχές Σεπτεμβρίου θα έρθει στην Πάτρα η μουσική "συμμορία" των Σαββόπουλου, Μαχαιρίτσα και Μουζουράκη

Μάλλον στις αρχές Σεπτεμβρίου θα έρθει σ...

Αυτή την Παρασκευή θα εμφανιστούν στο Αλσύλλιο Κατάκολου στο νομό Ηλείας

«Γκαγκαντίν -Η συμμορία του καλοκαιριού». Η παρέα των Διονύση Σαββόπουλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Πάνου Μουζουράκη περιοδεύει το φετινό καλοκαίρι ανά την Ελλάδα και μάλιστα την ερχόμενη Παρασκευή 11/7/2014 αναμένεται να δώσει μία μοναδική συναυλία στον νομό Ηλείας, στο Κατάκολο, στο Αλσύλλιο Κατάκολου.

Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα περιοδείας, η ιδιαίτερη αυτή μουσική παρέα ήταν στις 25 Ιουνίου να έρθει στην Πάτρα, στον υπαίθριο χώρο του ΕΑΚ Δ. Τόφαλος, στο Προάστιο που διαχειρίζεται η ομάδα του πολιτιστικού χώρου «Μικρός Πρίγκιπας». Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το live των Σαββόπουλου, Μουζουράκη και Μαχαιρίτσα μάλλον μεταφέρεται χρονικά για τις αρχές Σεπτεμβρίου 2014 στον ίδιο πάντα χώρο.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, μετά το γκραν σουξέ που γνώρισαν οι γενναίοι του “Γκαγκαντίν” και οι περίπου τριάντα χιλιάδες φίλοι τους που έκαναν πέρυσι τον χειμώνα στέκι τους την «Ακτή της οδού Πειραιώς», περιοδεύουν τώρα και ζουν το μουσικό τους καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Στην παρέα έχει προστεθεί ο Πάνος Μουζουράκης και ήδη το πρόγραμμα του θερινού “Γκαγκαντίν” που αυτή τη φορά δεν είναι ούτε ακριβώς συναυλία ούτε παράσταση, έχει χειροκροτηθεί σε Κοζάνη και Πειραιά και έπεται συνέχεια.

Οι Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας και Μουζουράκης λοιπόν, τρεις καλλιτέχνες διαφορετικών γενεών αλλά μεγάλου ταλέντου στήνουν ένα πάρτι 40 τραγουδιών σε παλιά ορυχεία, ανοιχτά αμφιθέατρα, κάστρα, κοιλάδες και παραλίες από τη Κύπρο έως τον Έβρο.

Μαζί τους βρίσκεται μια συναρπαστική ορχήστρα κορυφαίων μουσικών:  Γιώτης Κιουρτσόγλου, Άκης Αμπράζης, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Στάθης Άννινος, Steve Tesser, Θοδωρής Σούκερας, Γιάννης Ιωαννίδης.

Επιμέλεια ήχου: Γιάννης Τούντας και Γιώργος Καραγιαννίδης

Σχεδιασμός φώτων: Περικλής Μαθιέλλης - Eκτέλεση φωτισμών: Φίλλιπος Τρέππας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View