Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αναβάλλεται η live εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη αυτή την Παρασκευή στην Πάτρα

Αναβάλλεται η live εμφάνιση του Μιχάλη Χ...

Λόγω προβλεπόμενης κακοκαιρίας

Δεν θα πραγματοποιηθεί όπως ανακοινώθηκε, η προγραμματισμένη για αυτή την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 live μουσική εμφάνιση του ιδιαίτερα αγαπημένου στο ευρύ κοινό και τη νεολαία, τραγουδιστή και τραγουδοποιού Μιχάλη Χατζηγιάννη, στο κλαμπ – ρέστωραντ Ακρωτήρι στο Ρίο της Πάτρας.

Ο λόγος της αναβολής είναι η προβλεπόμενη από την μετεωρολογική υπηρεσία, κακοκαιρία για την συγκεκριμένη βραδιά. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη live εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Ακρωτήρι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Παρασκευή 30 Μαίου 2014 το βράδυ.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διάγει μία πολύ ωραία περίοδο επαγγελματικά μετά την επιτυχία των μουσικών εμφανίσεων του στην Αθήνα, στο Yolo club και την Θεσσαλονίκη, στο Love Casual Living αλλά και την θεατρική του συμμετοχή τον περασμένο χειμώνα στο μιούζικαλ «Annie».

Ο σημαντικότερος συνθέτης-τραγουδιστής της νέας γενιάς, όπως έχει χαρακτηριστεί, με σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα τα τελευταία τουλάχιστον 14 χρόνια, εμφανίζεται στην Πάτρα με καινούρια μπάντα και ανανεωμένη διάθεση παρουσιάζοντας ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και ταξιδεύοντας το κοινό του στις παλιές, αγαπημένες επιτυχίες του μέχρι το σήμερα και το καινούριο του single «Μέσα σου βρίσκομαι».

Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι και δύο νέοι και πολύ ταλαντούχοι ερμηνευτές, ο Βασίλης Αξιώτης που κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ και η νεαρή, με υπέροχη φωνή τραγουδίστρια και μουσικός, με καταγωγή από την Τρίπολη, Άννα Μαρία Μπιλίδα, η οποία συμμετείχε με επιτυχία στο τάλεντ σώου του ΑΝΤ1, The Voice όπου και ξεχώρισε.

Την ορχήστρα του live αποτελούν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρονική κιθάρα) και Aριέτα Σαϊτά (βιολί).

*Αναμένεται να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη καινούρια ημερομηνία των εμφανίσεων του Μ. Χατζηγιάννη στην Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View