Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Τον Οκτώβρη η νέα δράση της ομάδας ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΟΝ

Πάτρα: Τον Οκτώβρη η νέα δράση της ομάδα...

Στην Αγορα Αργύρη

Το Σάββατο 31 Μαίου 2014 η ομάδα ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΟΝ, που διοργανώνει το Imaginethecity: Patras 2014,πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη της δράση στην πόλη μας.

Κάτοικοι όλων των ηλικιών ομάδες πολιτών και σύλλογοι της πόλης, επισκέφτηκαν την Καμάρα της Ηφαίστου (κάτω από τις σκάλες της Πατρέως) όπου ενημερώθηκαν από τους εθελοντές της ομάδας ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΟΝ για την ιδέα και τους στόχους της έκθεσης, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την πόλη και την εξέλιξή της και δημιούργησαν παρέα το πρώτο έκθεμα του "Φαντάσου την Πόλη: Πάτρα 2014".

Δημιουργική, καθαρή, πράσινη, ζωντανή, με ποδήλατα.... ήταν μερικές από τις φράσεις των περαστικών που αποτυπώθηκαν στον «Τοίχο της Έκφρασης».

Κατά τη διάρκεια της δράσης ακούστηκαν παλιές καντάδες, έγινε βιντεοπροβολή στο εσωτερικότης καμάρας και η βραδιά έκλεισε με ένα μουσικό live σε ρυθμούς μπλουζ.

Η ομάδατου Imaginethecity: Patras 2014 θέλει να ευχαριστήσει όσες και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της 1ης δράσης της, καθώς και όλους όσους ήρθαν ενδιαφέρθηκαν και ευαισθητοποιήθηκαν για την πόλη της Πάτρας.

Οι δράσεις συνεχίζονται.. ραντεβού στην επόμενη δράση και φυσικά στην Έκθεση «Φαντάσου την πόλη: Πάτρα 2014» τον Οκτώβρη στην Αγορά Αργύρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture