Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Θεοδωράκης: Η Δούρου διαγκωνίζεται με τα μπουζουκτσίδικα στις αφίσες

Θεοδωράκης: Η Δούρου διαγκωνίζεται με τα...

Δεν είμαι υποψήφιος στο ευρωκοινοβούλιο γιατί δεν ξέρω ξένες γλώσσες

Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα, για τους οποίους δήλωσε σκωπτικά ότι «το βράδυ των εκλογών νίκησαν για άλλη μια φορά και οι δύο» αλλά και στη Ρένα Δούρου για την οποία ανέφερε ότι «διαγκωνίζεται με τα μπουζουκτσίδικα για το ποιος θα κολλήσει τις περισσότερες αφίσες στην Αθήνα» εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Νικήσανε για άλλη μια φορά οι Σαμαράς και ο Τσίπρας το βράδυ των εκλογών δεν βλέπουν το δάσος αλλά τα κουτσουρεμένα δέντρα, μιλάνε λες και ο κόσμος ζητάει την άδειά τους για το τι θα ψηφίσουν» σημείωσε στη Σία Κοσιώνη.

Ο ιδρυτής του Ποταμιού ανέφερε ότι στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο κόσμος ψήφισε ικανούς και πέρα από κομματικές γραμμές, και ότι «σε αυτές τις εκλογές ηττήθηκαν οι κομματικοί εγκάθετοι». «Η κοινωνία προχωράει μπροστά με ανθρώπους που είναι ανεξάρτητοι, που δεν περιμένουν άδεια από την Κουμουνδούρου ή τη Συγγρού» είπε.

Τόνισε ότι πήγε στον Κολωνό για να αναζητήσει απάντηση γιατί οι εκεί πολίτες ψηφίζουν ΧΑ. «Η ψήφος των πολιτών είναι περισσότερο ψήφος οργής» παρατήρησε.

«Είμαστε κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού, είμαστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων όταν κερδίζει η κοινωνία» επισήμανε ο κ. Θεοδωράκης.

Εξήγησε ακόμη ότι «ο καλός διαπραγματευτής δεν είναι 'ο μάγκας', ούτε ο άνθρωπος που απλώς κάνει παζάρια, αλλά κουβαλάει τι έκανε στη χώρα. Πιστεύω ότι θα είμαι ένας καλός πρεσβευτής της χώρας μου στο εξωτερικό, θα μπορούσα να διαπραγματευτώ για τη χώρα μου».

Επισήμανε δε, ότι «δεν είμαι υποψήφιος στο ευρωκοινοβούλιο γιατί δεν ξέρω ξένες γλώσσες, σέβομαι ότι υπάρχει το ο ‘καθείς στο είδος του’. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι ο καλύτερος, ούτε ότι είμαι ο Μεσσίας. Θέλω να γίνω Δούρειος Ίππος για την είσοδο των νέων στην πολιτική».

Ο κ. Θεοδωράκης διευκρίνισε ακόμη ότι αν το Ποτάμι πάρει 5% ο ίδιος θα πάει σπίτι του, όπως έχει δηλώσει, αλλά το Ποτάμι μπορεί να συνεχίσει χωρίς αυτόν. «Κάνεις μας δεν είναι απαραίτητος όπως νομίζουν κάποιοι μαθουσάλες της πολιτικής» πρόσθεσε.

Δήλωσε ακόμη ότι το κόμμα του δεν δίνει «γραμμή» για το ποιους θα ψηφίσουν οι πολίτες στις εκλογές, ανέφερε όμως ότι ο Γιώργος Καμίνης και ο Γιάννης Μπουτάρης είναι φίλοι του.

Όσον αφορά τα διαφημιστικά σποτ που προκάλεσαν αντιδράσεις, (δείχνουν μια κοπέλα και μια ηλικιωμένη να λένε για την 'πρώτη τους φορά' που θα ψηφίσουν Ποτάμι) διεμήνυσε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα κερδίσει ή θα χάσει από αυτά.

«Η σκέψη μας δεν είναι αν θα χάσουμε ή θα κερδίσουμε από κάθε κίνηση, αλλά να δώσουμε ώθηση στον κόσμο να ψηφίσει» τόνισε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014