Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Κώστας Λειβαδάς live στο "ΠολυΤεχνείο" του Αιγίου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Κώστας Λειβα...

Στις 22.30, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Την Παρασκευή 23 Μαίου 2014, θα εμφανιστούν live στην Πάτρα στο Λιθογραφείον, στο πλαίσιο του maydayz 2014 ενώ την αμέσως επόμενη μέρα, το Σάββατο 24 Μαίου 2014 στις 22.30, θα τραγουδήσουν στο Αίγιο, στον πολιτιστικό πολυχώρο «ΠολυΤεχνείο».

Ο λόγος φυσικά για την αγαπημένη Βορειοελλαδίτισσα τραγουδίστρια Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Κώστα Λειβαδά. Ο γνωστός χώρος θεαμάτων του γειτονικού Αιγίου ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί το κοινό στην τελευταία συναυλία της περασμένης χειμερινής περιόδου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ευχαριστώντας με αυτό τον τρόπο όλους για την στήριξη τους αυτή την δύσκολη χρονιά.

Το «ΠολυΤεχνείο» υποδέχεται την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Κώστα Λειβαδά, που θα βρεθούν μαζί στη σκηνή καθώς συμπληρώνονται και τα 15 χρόνια της συνεργασίας τους στη δισκογραφία.

Με συνοδοιπόρο τον σταθερό συνεργάτη τους Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις, οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα τραγουδιών από το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησαν ποτέ (Πιάσε με) ως το τελευταίο που έγραψαν τη μουσική μαζί «ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ».

Στο πρώτο μέρος όλα τα τραγούδια που έγραψε ο Κώστας, τραγούδησε η Ελένη και αγάπησε ο κόσμος (Εγώ σ΄αγάπησα εδώ, Παραμιλητό, Παιδιά των δρόμων, Είναι εντάξει μαζί μου, Θέλω ν΄αλλάξεις το εισιτήριο ενδεικτικά), τραγούδια που αγαπήθηκαν με τη φωνή του Κώστα (Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα, Το καράβι για τη Φολέγανδρο) και τραγούδια του Κώστα που αγαπήθηκαν με τις φωνές άλλων μεγάλων ερμηνευτών (από το «Για να σε συναντήσω» ως την «Επιμονή σου» και από το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» ως το «Μοίρα μου έγινες»).

Στο δεύτερο μέρος οι δύο καλλιτέχνες θα επιχειρήσουν μια μεγάλη βόλτα από το λαϊκό και την παράδοση καθώς και από άλλα σπουδαία Ελληνικά τραγούδια είτε από τη δισκογραφία της Ελένης Τσαλιγοπούλου, είτε από τους σύγχρονους δημιουργούς.

Πληροφορίες - Τηλ. κρατήσεων, 2691400429 -6976619217 – 6909513153.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View