Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται ο Πάνος Κιάμος για μία "Φωτιά με Φωτιά" εμφάνιση στην Πάτρα, στις 24 Μαρτίου 2014 το βράδυ

Έρχεται ο Πάνος Κιάμος για μία "Φωτ...

Σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της πόλης

Ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 παραμονή της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής επετείου της Επανάστασης του ’21, στην Πάτρα, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση.

Ο Πάνος Κιάμος έχει εμφανιστεί κι άλλες φορές κατά το παρελθόν στην Πάτρα και πάντα με μεγάλη επιτυχία. Τον φετινό χειμώνα ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας Πάνος Κιάμος, μετά από τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, επέστρεψε δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, εμφανιζόμενος στο Club 22 το γνωστό πλέον στέκι στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, παρέα με τους Vegas, την Βασιλική Νταντά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο 38χρονος Πάνος Κιάμος που ξέρει να διασκεδάζει και να ξεσηκώνει το κοινό με τα τραγούδια και το κέφι του, αναμένεται να ερμηνεύσει στην Πάτρα όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως το «Φωτιά με φωτιά» (από τις πιο τελευταίες και πολύ μεγάλες επιτυχίες του), το «Ολοκαίνουριος» αλλά και το «Όλα για σένα μιλάνε», το «Σφύριξα και έληξες», «Δεν θέλω επαφή», κ.α.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View