Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 21 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 21 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Iχθύες

Παρεξηγήσεις σε συνεννοήσεις και εμπόδια στην επικοινωνία φέρνει σήμερα η δυσμενής όψη Σελήνης-Ερμή, ενώ προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σε σπουδές, σε νομικά θέματα και ταξίδια. Το βράδυ, η δύσκολη σύνοδος Σελήνης-Κρόνου είναι σα να κλείνει για λίγο τους ορίζοντές σας και να μην καταλαβαίνετε το νόημα όσων συμβαίνουν.

Κριός

Σήμερα η Σελήνη απ' τον Σκορπιό σχηματίζει ορισμένες δύσκολες όψεις, οι οποίες θα φέρουν εμπόδια στην επικοινωνία, δυσκολίες στις σχέσεις με φίλους, γνωστούς και με μέλη συλλόγων ή ομάδων στις οποίες μπορεί να ανήκετε. Πίεση οικονομική επίσης. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο σας κάνει να βυθίζεστε σε εμμονές.

Ταύρος

Εμποδίζει σήμερα την επικοινωνία η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, γι' αυτό μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα στα επαγγελματικά, σε επαφές, σε συνεργασίες, σε σχέσεις, και κακές συνεννοήσεις γενικά. Το βράδυ, η “βαριά” σύνοδος Σελήνης-Κρόνου προκαλεί αίσθημα στέρησης και φέρνει εμπόδια και σκληρές συμπεριφορές στις σχέσεις.

Δίδυμοι

Προσέξτε σήμερα κάποιες “τρικλοποδιές” στο χώρο εργασίας αλλά και σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, καθώς η δυσμενής όψη Σελήνης-Ερμή εμποδίζει την επικοινωνία. Επίσης προσέξτε και τη διατροφή και την υγεία σας, καθώς η δύσκολη σύνοδος Σελήνης-Κρόνου μπορεί να φέρει προβλήματα εντερικά ή άλλα.

Καρκίνος

Λόγω της δύσκολης όψης Σελήνης-Ερμή, η επικοινωνία σήμερα δεν είναι και στα καλύτερά της, κάτι που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις στα ερωτικά ή προβλήματα στην τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων. Το βράδυ δε, που η Σελήνη συναντά τον αυστηρό Κρόνο, είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια στη διασκέδαση αλλά και στα αισθηματικά.

Λέων

Χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία σήμερα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει δύσκολη όψη με τον ανάδρομο Ερμή, κάτι που μπορεί να φέρει εμπόδια σε επαφές, σε συνεργασίες αλλά και σε θέματα σπιτιού κι ακινήτων. Το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στο “σκοτεινό” ζώδιο του Σκορπιού κάνει κλειστή τη διάθεση. Αυστηρές συμπεριφορές στην οικογένεια.

Παρθένος

Είναι πιθανό σήμερα να υπάρξουν επικοινωνιακά εμπόδια, λόγω της δυσμενούς όψης της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή. Τόσο στο χώρο εργασίας, όσο και σε καθημερινές δουλειές αλλά και στις μετακινήσεις, ίσως βιώσετε παρεξηγήσεις και ταλαιπωρίες. Το βράδυ με την δύσκολη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου προσέξτε τα σκληρά λόγια, ειδικά με συγγενείς.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα σχηματίζει δύσκολη όψη με τον ανάδρομο Ερμή, γι' αυτό μπορεί να παρουσιαστούν καθυστερήσεις κι εμπόδια σε οικονομικά θέματα αλλά και στην επικοινωνία στα ερωτικά. Το βράδυ, λόγω της συνάντησης της Σελήνης με τον Κρόνο στον Σκορπιό, μπορεί να νιώθετε ότι κάτι σας λείπει - αίσθημα ανασφάλειας και οικονομική πίεση.

Σκορπιός

Η Σελήνη απ' το ζώδιό σας σήμερα αρχικά σχηματίζει δύσκολη όψη με τον ανάδρομο Ερμή, γι' αυτό μπορεί να μην συνεννοείστε εύκολα με το περιβάλλον σας, ή να υπάρξουν και εμπόδια σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Το βράδυ συναντά τον αυστηρό Κρόνο, γι' αυτό ίσως νιώθετε στέρηση, πίεση, αν όχι λίγη κατάθλιψη.

Τοξότης

Η επικοινωνία δεν είναι και στα καλύτερά της σήμερα, λόγω της δύσκολης όψης της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, γι' αυτό κάντε υπομονή με αναποδιές, καθυστερήσεις ή αναβολές σε επαφές, ραντεβού και σε διάφορες συναλλαγές, αλλά και στις μετακινήσεις. Το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου πιέζει την ψυχολογία σας – αίσθημα μοναξιάς.

Αιγόκερως

Τα σχέδιά σας μπορεί να καθυστερήσουν ή να παρουσιάσουν εμπόδια σήμερα, λόγω της δυσμενούς όψης Σελήνης-Ερμή, ενώ και στα οικονομικά ενδέχονται καθυστερήσεις ή μικρο-προβλήματα. Το βράδυ, λόγω της συνόδου Σελήνης-Κρόνου, θα πρέπει να προσέξετε την κριτική και τα σκληρά λόγια σε φιλίες και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους. Εμπόδια στη δικτύωση.

Υδροχόος

Η δυσμενής όψη της Σελήνης με τον Ερμή στο ζώδιό σας σήμερα, προκαλεί επικοινωνιακά εμπόδια και δυσκολίες σε σχέσεις με άτομα εξουσίας. Δεν φαίνεται να κατανοεί ο ένας τον άλλον σήμερα. Το βράδυ μην απορήσετε αν “κλείσει” λίγο η διάθεσή σας, καθώς η Σελήνη θα συναντήσει τον αυστηρό Κρόνο στον "σκοτεινό" Σκορπιό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being