Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πολυφωνική Χορωδία Πατρών: Διπλωματικό ρεσιτάλ βιολιού - τάξης Λιλής Αγγιούς, με τη Λάουρα Λούκα

Πολυφωνική Χορωδία Πατρών: Διπλωματικό ρ...

Tο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΑΧΑΪΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, πραγματοποιείται το Σάββατο, στις 7 το απόγευμα, διπλωματικό ρεσιτάλ βιολιού-τάξης Λιλής Αγγιούς, με τη Λάουρα Λούκα, την οποία θα συνοδεύσει στο πιάνο η Λουντμίλα Ιβάνοβα.

Το ρεσιτάλ που θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της ορισθείσης εξεταστικής επιτροπής, είναι ανοικτό για το κοινό με ελεύθερη είσοδο.

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή το απόγευμα στις 7.30, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Μελωδικός Χειμωνανθός», στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στην οποία θα μετάσχουν η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, το Γ.Φ.Σ. «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» και η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΥΚΤΩΝ ΕΓΧΟΡΔΩΝ του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ. Είσοδος με προσκλήσεις [5€ το άτομο].

Στο πρόγραμμα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Οργανισμού, εντάσσεται και η παρακολούθηση της Παιδικής Όπερας του Νίκου Κηπουργού «Προσοχή! Ο πρίγκιπας λερώνει», από την ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Ολύμπια της Αθήνας, που είναι μία παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Οργανισμού, εστιάζονται στην παραδοσιακή γιορτή της Τσικνοπέμπτης 20 Φεβρουαρίου], στις εγκαταστάσεις της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [βραδινές ώρες] αλλά και στο μεγάλο αποκριάτικο χορό, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Συμπόσιο» την Τσικνοπαρασκευή 21 Φεβρουαρίου, με θέμα: «Τσίρκο, με…ΚΑΝΩ!».

Τέλος το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ενηλίκων της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, πρόκειται να παρουσιάσει τις «Μαριονέτες», ένα σπονδυλωτό θέμα, μεταξύ αστείου και σοβαρού, στην Αγορά Αργύρη 14 και 15 Φεβρουαρίου, 4 παραστάσεις. Είσοδος με προσκλήσεις.

Πληροφορίες στα γραφεία του Οργανισμού, καθημερινά πρωί και απόγευμα, τηλ. 2610 279679 και 2610 222 248.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture