Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Ηλικιωμένος άνοιξε πυρ με καραμπίνα εναντίον παιδιών που έπαιζαν- Έστειλε ένα από αυτά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας με 20 σκάγια

Αίγιο: Ηλικιωμένος άνοιξε πυρ με καραμπί...

Τον ενοχλούσαν οι φωνές τους

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στην Καλλιθέα του Αιγίου σήμερα το απόγευμα με πρωταγωνιστή έναν 74χρονο που άνοιξε πυρ εναντίον παιδιών που έπαιζαν! Το συμβάν σημειώθηκε  κοντά στο Δημοτικό Στάδιο, στις 6 το απόγευμα.

Όπως αναφέρει ο filodimos.gr o  74χρονος άνδρας βγήκε με την καραμπίνα του και πυροβόλησε για εκφοβισμό μια παρέα ανήλικων παιδιών τραυματίζοντας με  σκάγια ένα 14χρονο αγόρι.

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ο 14χρονος φέρει 20 σκάγια!

Το παιδί διεκομίσθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ ο ηλικιωμένος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου και κρατείται, για να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Επίσης, κατασχέθηκε και η κυνηγετική του καραμπίνα (νόμιμη), με την οποία πυροβόλησε.

Πληροφορίες του filodimos αναφέρουν πως ο 74χρονος, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, ενοχλείτο ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα από τις φωνές των παιδιών και είχε κάνει πολλές παρατηρήσεις χωρίς αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις