Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Καλό Καρναβάλι! Ο Δήμαρχος κήρυξε την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού- Υπαίθριο πάρτυ σε όλη την πόλη- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Καλό Καρναβάλι! Ο Δήμαρχος κήρυξε...

Επίκεντρο των εκδηλώσεων το κέντρο της πόλης

Το υπαίθριο πάρτυ στην πλατεία Γεωργίου θα διαρκέσει μέχρι αργά υπο τους μουσικούς ήχους που επιλέγει ο dj Gogo.

20.32 Αυτή την ώρα στη σκηνή της πλατείας Γεωργίου ανεβαίνουν ιο "Μέλισσες"

20.23 Ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς κηρύσσει αυτή την ώρα την έναρξη του πατρινού καρναβαλιού 2014. Το μήνυμα είναι οτι παρά το μνημόνιο η Πάτρα δεν το βάζει κάτω είπε ο Δήμαρχος. Χιλιάδες πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα στον πατραίκό ουρανό.

19.55 Με τη δέουσα «καρναβαλική» επισημότητα και μέσω πυροτεχνημάτων που θα φωτίσουν την πατραϊκή νύχτα, η χαρμόσυνη είδηση της έναρξης του Καρναβαλιού θα στείλει μήνυμα αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα. Μήνυμα ελπίδας και χαράς από τον κορυφαίο στο είδος του θεσμό της χώρας.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς στο πλαίσιο του τελετουργικού στις 20.30 θα κηρύξει την επίσημη έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2014, πλαισιωμένος από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Κωνσταντίνο Τρίγγο και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Πατρινού Καρναβαλιού Μαρία Κουρμπανά.

Το κέφι θα κορυφωθεί με τη συναυλία του μοντέρνου, δημοφιλούς, νεανικού συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES που θα πραγματοποιηθεί στις 20.45 στην πλατεία Γεωργίου A΄ και αναμένεται να ενθουσιάσει τους πολυάριθμους φίλους του γκρουπ με τους pop και χορευτικούς ήχους τους και τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Τις «Μέλισσες» αποτελούν οι Χρήστος Μάστορας: φωνητικά, Θάνος Λαϊτσας: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Κώστας Μαυρογέννης: μπάσο, Παντελής Κυραμαργιός: πλήκτρα και Ιάκωβος Σαμπσάκης: ντραμς.

Το πάρτυ και το καρναβαλικό κέφι θα διαρκέσουν μέχρι αργά τη νύχτα με τον Dj set από τον Gοgo, που θα αναλάβει τη διασκέδαση στην πλατεία.

Μετά το μεσημεριανό διάλειμμα, οι δράσεις συνεχίστηκαν απο τις 19.00 το απόγευμα και το κυρίως μέρος τους στη σκηνή της πλατείας Γεωργίου Α΄.

Η παρλάτα «Μπούλες» του Κωνσταντίνου Μάγνη και με τη συμμετοχή των Τζίμη Πολίτη και Γιάννη Πετρούτσου, είχε συνεκτικό ρόλο συνδέοντας τα δρώμενα και σχολίασε με περιπαικτική καρναβαλική και σκωπτική διάθεση.

Η συναυλία της 29μελούς Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης» μαζί με λυρικούς τραγουδιστές από το Studio Όπερας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας (Νικόλα Μαραζιώτη, Λίνα Γερονίκου, Αλίκη Ζαφείρη, Θεοδώρα Ζήκου, Μαριέττα Σαρρή), που παρουσιάσαν ιταλικές καντσονέτες και ταραντέλες, το σόου με φωτιές «Saltibagos on Fire» από την ομάδα θεάτρου δρόμου X-Saltibagos και χορός Jungle από τη Σχολή Χορού Ελευθερίας Τσαφούλια έδωσαν το κλίμα και προθέρμαναν την ατμόσφαιρα ανεβάζοντας το θερμόμετρο της διασκέδασης και του κεφιού.

Παρουσιάστρια των δράσεων της Ημέρας Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 στην πλατεία Γεωργίου Α΄ θα είναι η Κατερίνα Τσουκαλά.

Σημαντική θα είναι και η συνεισφορά των εθελοντών (Ομάδας Ε του Δήμου Πατρέων και εθελοντές του Πατρινού Καρναβαλιού).

Το σχεδιασμό και την επιμέλεια της Γιορτής της Ημέρας Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 υπογράφει ο Πατρινός σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture